ناهار امروز؛ سالاد نخود؛ متفاوت و گیاهی
سالاد نخود یکی از سالاد های ساده و کم کالری و بسیار مقوی و مفید برای بدن است که می توانید در برنامه رژیمی خود قرار دهید
به گزارش وقت صبح، سالاد نخود جزء سالاد های وگان می باشد و برای تهیه سس شما می توانید از سرکه یا هر نوع چاشنی که دوست دارید استفاده کنید .
مواد لازم:
- نخود پخته: ۱ پیمانه
- خیار خرد شده: ۲ عدد
- گوجه فرنگی خرد شده: ۲ عدد
- پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
- فلفل دلمه ای زرد خرد شده: ۱ عدد
- نعناع خرد شده: ۵۰ گرم
- پنیر فتا: ۱/۴ پیمانه
- زیتون سیاه یا سبز: ۱/۳ پیمانه
- جعفری خرد شده: ۵۰ گرم
مواد لازم برای تهیه سس:
- پاپریکا: ۱/۴ ق چای خوری
- سماق: ۱/۴ ق چای خوری
- روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
- آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه این سالاد اگر زمان کافی ندارید می توانید از کنسرو های آماده نخود استفاده کنید یا از شب قبل نخود را خیس کنید و چندین بار آب آن را تعویض کنید تا نفخ آن گرفته شود.
سپس داخل زودپز یا قابلمه ریخته و اجازه دهید تا نخود ها پخته و نرم شوند (قبل از اینکه نخود ها پخته شدند کمی نمک به آن بزنید تا مزه دار شود).
خیار و گوجه و فلفل دلمه و پیاز را به اندازه دلخواه برش بزنید و به همراه نخود داخل کاسه بریزید سپس به آن پنیر رنده شده یا خرد شده را به همراه جعفری و زیتون ها خرد شده و نعنا بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
سس را روی سالاد ریخته و به دلخواه تزئین کنید و کمی روی سالاد نمک و فلفل سیاه بریزید و به صورت خنک به همراه غذاهای خود میل کنید.
پارسی دی