ناهار امروز؛ سالاد نخود؛ متفاوت و گیاهی

سالاد نخود یکی از سالاد های ساده و کم کالری و بسیار مقوی و مفید برای بدن است که می توانید در برنامه رژیمی خود قرار دهید

ناهار امروز؛ سالاد نخود؛ متفاوت و گیاهی
کد خبر : ۲۲۹۵۰۱
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح، سالاد نخود جزء سالاد های وگان می باشد و برای تهیه سس شما می توانید از سرکه یا هر نوع چاشنی که دوست دارید استفاده کنید .

مواد لازم:

  • نخود پخته:    ۱ پیمانه
  • خیار خرد شده:    ۲ عدد
  • گوجه‌ فرنگی خرد شده:    ۲ عدد
  • پیاز خرد شده:    ۱ عدد متوسط
  • فلفل دلمه ای زرد خرد شده:    ۱ عدد
  • نعناع خرد شده:    ۵۰ گرم
  • پنیر فتا:    ۱/۴ پیمانه
  • زیتون سیاه یا سبز:    ۱/۳ پیمانه
  • جعفری خرد شده:    ۵۰ گرم

مواد لازم برای تهیه سس:

  • پاپریکا:    ۱/۴ ق چای خوری
  • سماق:    ۱/۴ ق چای خوری
  • روغن زیتون:    ۳ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو:    ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه:    به میزان لازم

طرز تهیه:

برای تهیه این سالاد اگر زمان کافی ندارید می توانید از کنسرو های آماده نخود استفاده کنید یا از شب قبل نخود را خیس کنید و چندین بار آب آن را تعویض کنید تا نفخ آن گرفته شود.

سپس داخل زودپز یا قابلمه ریخته و اجازه دهید تا نخود ها پخته و نرم شوند (قبل از اینکه نخود ها پخته شدند کمی نمک به آن بزنید تا مزه دار شود).

خیار و گوجه و فلفل دلمه و پیاز را به اندازه دلخواه برش بزنید و به همراه نخود داخل کاسه بریزید سپس به آن پنیر رنده شده یا خرد شده را به همراه جعفری و زیتون ها خرد شده و نعنا بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

سس را روی سالاد ریخته و به دلخواه تزئین کنید و کمی روی سالاد نمک و فلفل سیاه بریزید و به صورت خنک به همراه غذاهای خود میل کنید.

پارسی دی

۰
ارسال نظر