کدو عسلی؛ دسری لذیذ با طعمی شگفت انگیز برای یلدا

دسر کدو عسلی یک نوع شیرینی بسیار لذیذ است که می توانید براحتی برای شب یلدا درست کنید.

کدو عسلی؛ دسری لذیذ با طعمی شگفت انگیز برای یلدا
کد خبر : ۲۲۱۸۳۵
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح، دسر کدو عسلی یک دسر بسیار خوشمزه است که می تواند برای شب یلدا آن را درست کرده و مهمان های خود را سورپرایز کنید.

مواد لازم:

  •     کدو حلوایی: ۱ عدد
  •     عسل: ۲ ق غذا خوری
  •     پودر دارچین: ۱ ق چای خوری
  •     آب: ۱/۲ لیوان
  •     کره: ۵۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا باید کدو را بشورید و از وسط به دو نیم کنید و با کمک قاشق هسته های داخل کدو را خارج کنید و بدون کندن پوست به صورت و اندازه دلخواه برش بزنید

. داخل تابه گود باید کره را بریزید و صبر کنید تا ذوب شود و بعد کدو ها را اضافه کنید و هر دو طرف کدو ها را سرخ کنید.

وقتی همه کدو ها کمی تفت خوردند باید به صورت لایه بچینید. یک لایه کدو کف تابه قرار دهید و کمی عسل و پودر دارچین روی آن بریزید و مجدد یک لایه دیگر کدو و همین طور ادامه دهید و لایه ها را تکرار کنید تا کدو تمام شود.

 آب را اضافه کنید و درب تابه را قرار دهید و برای ۴۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود و بعد از ۴۰ دقیقه حتما چک کنید و اگر نرم شده بود آماده سرو است و اگر نیاز داشت کمی آب بریزید ولی خود کدو آب می اندازد و بگذارید با آب خودش پخته شود تا طعم بهتری داشته باشد. می توانید موقع سرو روی هم قرار دهید و با کمی عسل سرو کنید.

۰
ارسال نظر