امشب خودت رو مهمون یک شام گیاهی که هوش از سرت می برده بکن؛ خورشت بادمجان قارچ
خورشت بادمجان قارچ می تواند برای گیاهخواران به عنوان غذایی خوشمزه محسوب شود.
![primary_image](https://cdn.vaghtesobh.ir/thumbnail/GFlPm4lmwS6f/ekf95ccTp5Pj867cDeZ7RnjZ6-l-BAdnZ60KwTvSUzOoYlFzDQkMP0MqwXQlBc7D-f83xPcNb9i5JbFTWXlicIKd9iV_nY7qMA9HwavD9wLSDiMWsHtO_j1Wb_MsAGxz/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%B4%D8%AA.jpg)
به گزارش سرویس آشپزی وقت صبح، خورشت بادمجان قارچ یکی از غذاهای گیاهی است که شما می توانید در زمان کوتاهی با کمترین روغن آن را درست کرده و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم:
- بادمجان: یک کیلو
- قارچ: 200 گرم
- گوجه فرنگی: 3عدد
- آب غوره: 2 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه: یک عدد
- رب: یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- پیاز: یک عدد
طرز تهیه:
ایتدا پیازهای خرد شده را با یک قاشق روغن به همراه زردچوبه سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.
در محله بعد بادمجانها را کبابی کرده و پوستشان را می کنیم.
بادمجانها را به همراه قارچ خرد شده و فلفل دلمه خرد شده و گوجه حلقه شده بر روی پیاز داغ ها می چینیم و نمک و فلفل روی آنها می پاشیم.
رب را به هماره آب غوره و کمی آب رقیق می کنیم و در روی مواد می ریزیم.
خورشت را به مدت یک ساعت با شعله کم می گذاریم تا جا بیفتد.
۰