شام امشب یه خورشت اصیل کرمانشاهی درست کن، خورشت بادام

خورشت بادام یا خلال غذایی بسیار لذیذ است که اصالت آن به استان کرمانشاه برمی گردد.

شام امشب یه خورشت اصیل کرمانشاهی درست کن، خورشت بادام
کد خبر : ۲۳۱۷۵۵
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش سرویس آشپزی وقت صبح، خورشت بادام یا خلال یکی از معروف‌ترین و لذیذترین غذاهای استان کرمانشاه است که با یکبار امتحان عاشق آن می شوید.

مواد لازم:

  • گوشت قرمز: ۳۰۰ گرم

  • زرشک: یک پیمانه

  • پیاز: یک عدد

  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

  • گلاب: ۵ قاشق غذاخوری

  • زعفران دم کرده: ۱/۲ پیمانه

  • خلال بادام درشت: ۲۵۰ گرم

  • چوب دارچین: ۲ تکه کوچک

  • نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

  • لیمو عمانی: ۲ عدد

طرز تهیه: 

پیاز داغ درست کنید.

سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید، تفت دهید .

مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید.

بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید، چند دقیقه تفت دهید و سپس شش پیمانه آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا گوشت با حرارت ملایم به مدت دو ساعت بپزد.

خلال بادام را خوب بشویید و حدود یک ساعت در آب گرم خیس کنید تا نرم شود.

سپس پنج دقیقه داخل زعفران دم‌ کرده خیس کنید تا خوشرنگ شود.

وقتی آب خورش کم شد؛ خلال بادام، زرشک، زعفران، چوب دارچین، گلاب، لیمو عمانی و نمک را باهم به خورش اضافه کنید. 

در این مرحله حرارت را بسیار کم کنید و حدود ۳۰ دقیقه خورش را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد.

پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را تست کنید، سپس در ظرف بریزید و به همراه برنج، سبزی خوردن، انواع نوشیدنی و ماست سرو کنید.

۰
ارسال نظر