برای ناهار امروز این غذا رو درست کن که هوش از سرت میره؛ آش بادمجان

آش بادمجان یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که برای درست کردن آن حتما باید از گوشت استفاده شود.

primary_image
کد خبر : ۲۳۰۴۵۷
0

به گزارش وقت صبح، آش بادمجان غذایی بسیار لذیذ است که شما با یک بار درست کردن عاشقش می شوید و جز غذاهای پرطرفدارتان می شود.

مواد لازم

  • پیاز: ۳ عدد
  • سیر: ۴ حبه
  • نخود: ۱۰۰ گرم
  • کشک: ۲۰۰ گرم
  • بادمجان: ۱ کیلوگرم
  • لوبیا قرمز: ۱۰۰ گرم
  • بلغور گندم: ۲۵۰ گرم
  • لوبیا سفید: ۱۰۰ گرم
  • گوشت سردست: ۴۰۰ گرم
  • نعناع خشک: ۲ ق غذا خوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز پخت:

نخود و لوبیا سفید و لوبیا قرمز را جدا جدا می پزیم و کنار می گذاریم.

پیاز داغ درست می کنیم و گوشت را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

۲ لیوان آب روی گوشت می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا خوب مغز پخت شود.

بلغور را نیز در قابلمه ای بزرگ می ریزیم و ۸ لیوان آب روی آن می ریزیم و صبر می کنیم تا با حرارت کم بپزد.

در تابه ای بزرگ روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا داغ شود .

سپس بادمجان ها را در تابه می چینیم تا سرخ شوند.

به صورت مربع های کوچک برش می دهیم و کنار می گذاریم.

گوشت پخته شده را هم ریش ریش می کنیم.

بلغورهای پخته شده و حبوبات و گوشت و بادمجان ها را با هم مخلوط می کنیم.

حرارت را ملایم می کنیم تا آش خوب بپزد و اصطلاحا جا بیافتد.

زمانی که آش را هم زدیم و دیدیم کشدار شده است ابتدا ۱۰۰ گرم از کشک را اضافه می کنیم و با مواد مخلوط می کنیم تا بخورد کل محتوای آش برود.

آش که به طور کامل آماده شده آنرا در ظرف مورد نظر می کشیم و با پیاز داغ کنار گذاشته شده و نعنا داغ یا سیر داغ تزئین می کنیم .

 

۰
ارسال نظر