برای ناهار امروز این غذا رو درست کن که هوش از سرت میره؛ آش بادمجان
آش بادمجان یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که برای درست کردن آن حتما باید از گوشت استفاده شود.
![primary_image](https://cdn.vaghtesobh.ir/thumbnail/hpU2umMdP08a/ekf95ccTp5Pj867cDeZ7RnjZ6-l-BAdnZ60KwTvSUzOoYlFzDQkMP0MqwXQlBc7D-f83xPcNb9i5JbFTWXlicIKd9iV_nY7qMA9HwavD9wLWccmkWjtqRK_z8043M9BM/%D8%A2%D8%B4.jpg)
به گزارش وقت صبح، آش بادمجان غذایی بسیار لذیذ است که شما با یک بار درست کردن عاشقش می شوید و جز غذاهای پرطرفدارتان می شود.
مواد لازم
- پیاز: ۳ عدد
- سیر: ۴ حبه
- نخود: ۱۰۰ گرم
- کشک: ۲۰۰ گرم
- بادمجان: ۱ کیلوگرم
- لوبیا قرمز: ۱۰۰ گرم
- بلغور گندم: ۲۵۰ گرم
- لوبیا سفید: ۱۰۰ گرم
- گوشت سردست: ۴۰۰ گرم
- نعناع خشک: ۲ ق غذا خوری
- نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز پخت:
نخود و لوبیا سفید و لوبیا قرمز را جدا جدا می پزیم و کنار می گذاریم.
پیاز داغ درست می کنیم و گوشت را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
۲ لیوان آب روی گوشت می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا خوب مغز پخت شود.
بلغور را نیز در قابلمه ای بزرگ می ریزیم و ۸ لیوان آب روی آن می ریزیم و صبر می کنیم تا با حرارت کم بپزد.
در تابه ای بزرگ روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا داغ شود .
سپس بادمجان ها را در تابه می چینیم تا سرخ شوند.
به صورت مربع های کوچک برش می دهیم و کنار می گذاریم.
گوشت پخته شده را هم ریش ریش می کنیم.
بلغورهای پخته شده و حبوبات و گوشت و بادمجان ها را با هم مخلوط می کنیم.
حرارت را ملایم می کنیم تا آش خوب بپزد و اصطلاحا جا بیافتد.
زمانی که آش را هم زدیم و دیدیم کشدار شده است ابتدا ۱۰۰ گرم از کشک را اضافه می کنیم و با مواد مخلوط می کنیم تا بخورد کل محتوای آش برود.
آش که به طور کامل آماده شده آنرا در ظرف مورد نظر می کشیم و با پیاز داغ کنار گذاشته شده و نعنا داغ یا سیر داغ تزئین می کنیم .