صبحانه روز تعطیل رو متفاوت و خوشمزه نوش جان کن؛ املت ژامبون

املت ژامبون برای کسانی که دوست دارند یک روز پر انرژی را شروع کنند صبحانه بسیار خوبی است.

asdasd
کد خبر : ۲۳۰۲۵۵
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح، صبحانه یکی از وعده های مهم غذایی می باشد که متخصصان اهمیت زیادی به آن می دهند و بارها تاکید شده که وعده صبحانه را حتما میل کنید.

مواد لازم:

  • تخم مرغ:  ۳ عدد

  • ژامبون یا کالباس:  ۴ ورقه

  • گوجه فرنگی:  ۱ عدد

  • قارچ: ۵ عدد

  • فلفل دلمه: ۱ عدد

  • پنیر پیتزا:  به مقدار لازم

  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا ژامبون ها را مکعبی خرد کنید.

سپس گوجه ها را خوب بشورید و خرد کنید. فلفل دلمه را نیز مکعبی ریز خرد کنید می توانید از فلفل دلمه های رنگی استفاده کنید.

قارچ ها را خوب بشورید و با دستمال خشک کنید.

سپس اسلایس کنید اگر دوست دارید قارچ های شما سیاه نشوند بهتر است ۱ ق غذا خوری آبلیمو روی آنها بریزید.

در ادامه داخل تابه کمی کره و روغن ریخته و مواد را خوب تفت دهید تا نرم شوند.

برای شروع تفت دادن از ژامبون شروع کنید و بعد گوحه و فلفل دلمه و قارچ و کمی ادویه و نمک را اضافه کنید و مواد را سرخ کنید و از روی حرارت بردارید.

حالا تخم مرغ ها را داخل کاسه بکشنید و بعد کمی فلفل سیاه و نمک به تخم مرغ ها بزنید.

سپس داخل تابه که از قبل کمی روغن و کره ریختید بریزید و صبر کنید تا کم کم تخم مرغ خودش را بگیرید.

وفتی خودش را گرفت ژامبون و سبزیجات و پنیر را در یک طرف آن ریخته و بعد از گرفتن تخم مرغ طرف دیگر روی مواد بیاورید و صبر کنید تا املت خوب پخته شود سپس با نان تازه سرو کنید.

منبع: چی شی

۱
ارسال نظر