صبحانه روز تعطیل رو متفاوت و خوشمزه نوش جان کن؛ املت ژامبون
املت ژامبون برای کسانی که دوست دارند یک روز پر انرژی را شروع کنند صبحانه بسیار خوبی است.
![asdasd](https://cdn.vaghtesobh.ir/thumbnail/IrhkwC8vfZEO/ekf95ccTp5Pj867cDeZ7RnjZ6-l-BAdnZ60KwTvSUzOoYlFzDQkMP0MqwXQlBc7D-f83xPcNb9i5JbFTWXlicIKd9iV_nY7qMA9HwavD9wLWccmkWjtqRHtWQ5seWqKj/%D8%A7%D9%85%D9%84%D9%86.jpg)
به گزارش وقت صبح، صبحانه یکی از وعده های مهم غذایی می باشد که متخصصان اهمیت زیادی به آن می دهند و بارها تاکید شده که وعده صبحانه را حتما میل کنید.
مواد لازم:
-
تخم مرغ: ۳ عدد
-
ژامبون یا کالباس: ۴ ورقه
-
گوجه فرنگی: ۱ عدد
-
قارچ: ۵ عدد
-
فلفل دلمه: ۱ عدد
-
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
-
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا ژامبون ها را مکعبی خرد کنید.
سپس گوجه ها را خوب بشورید و خرد کنید. فلفل دلمه را نیز مکعبی ریز خرد کنید می توانید از فلفل دلمه های رنگی استفاده کنید.
قارچ ها را خوب بشورید و با دستمال خشک کنید.
سپس اسلایس کنید اگر دوست دارید قارچ های شما سیاه نشوند بهتر است ۱ ق غذا خوری آبلیمو روی آنها بریزید.
در ادامه داخل تابه کمی کره و روغن ریخته و مواد را خوب تفت دهید تا نرم شوند.
برای شروع تفت دادن از ژامبون شروع کنید و بعد گوحه و فلفل دلمه و قارچ و کمی ادویه و نمک را اضافه کنید و مواد را سرخ کنید و از روی حرارت بردارید.
حالا تخم مرغ ها را داخل کاسه بکشنید و بعد کمی فلفل سیاه و نمک به تخم مرغ ها بزنید.
سپس داخل تابه که از قبل کمی روغن و کره ریختید بریزید و صبر کنید تا کم کم تخم مرغ خودش را بگیرید.
وفتی خودش را گرفت ژامبون و سبزیجات و پنیر را در یک طرف آن ریخته و بعد از گرفتن تخم مرغ طرف دیگر روی مواد بیاورید و صبر کنید تا املت خوب پخته شود سپس با نان تازه سرو کنید.
منبع: چی شی