صبحانه امروز یک پنکیک موزی درست کن و لذتش رو ببر!
پنکیک موزی یکی از انواع پنکیک های بسیار پر طرفدار و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود.
به گزارش وقت صبح، پنکیک موز دو دستور کلی دارد که در دستور اول از آرد برای تهیه این پنکیک استفاده می شود و در در دستور دوم پنکیک موزی بدون استفاده از آرد تهیه می شود.
مواد لازم :
- شیر: 150 گرم
- آرد: 150 گرم
- موز: 1 عدد
- تخم مرغ: 1 عدد
- شکر: 50 گرم
- بکینگ پودر: 20 گرم
- روغن: 50 گرم
طرز تهیه:
ابتدا مواد داخل یخچالی مانند شیر، موز و تخم مرغ را از 15 تا 30 دقیقه قبل از یخچال بیرون می آوریم و در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا به طور کامل با دمای محیط سازگار شوند.
موز را پوست می گیریم و با چنگال آن را له می کنیم و تخم مرغ را داخل پیاله ای می شکنیم تا در صورت سالم بودن به موز اضافه می کنیم.آنوقت شکر را به همراه بیکینگ پودر و روغن به مواد اضافه می کنیم.
سپس با همزن دستی مواد را خوب می زنیم تا یکدست شود. در ادامه شیر رابه مواد اضافه می کنیم و آرد را از الک رد می کنیم و کم کم به مایه می افزاییم و با همزن دستی مخلوط می کنیم تا مایه منسجم و یکدست شود.
حالا تابه نچسب (اگر کوچک با شد بهتر است) را روی حرارت کم قرار می دهیم تا گرم شود و بعد با ملاقه به مقداری که می خواهیم سایز پنکیک ها یمان باشد از مایه بر می داریم و وسط تابه می ریزیم و دسته تابه را می گیریم.
سریع کمی تابه را چپ و راست و پایین بالا می کنیم تا پنکیک های نازک تری داشته باشیم و مایه داخل تابه پخش شود. اجازه می دهیم تا تابه روی حرارت بماند تا روی کناره های پنکیک ها شروع به حباب زدن کند.
حالا کمی لبه آن را با کفگیر بلند می کنیم اگر از مقدار سرخ شده آن و رنگش راضی بودید با کفگیر خیلی راحت پنکیک را بر گردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد.توجه داشته باشید با روش پنکیک به هیچ وجه به تابه نمی چسبند.
بعد از اینکه پنکیک آماده شد آنرا در بشقابی قرار می دهیم و مجددا از مایه بر می داریم و داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم تا بپزد. چند عدد که درست کنید کاملا متوجه حتی اندازه مورد نظرتان نیز می شوید و بعدی ها را بادقت تر می پزید.
توجه داشته باشید که به هیچ وجه زمان در آوردن از داخل تابه پنکی ها را روی هم قرار نمی دهیم چون پف آن ها می خوابد، بلکه کنار هم قرار می دهیم و زمانیکه همگی پنکیک ها آماده شد، آن ها را روی هم قرار می دهیم
می توانید لابه لای آن ها از عسل، نوتلا، یا مربا نیز استفاده کنید و در آخر روی ان را نیز با عسل به صورت آبشاری بریزید و با انواع مغزیجات یا برش های میوه (خود موز) تزئین کنید .
منبع: چی شی