خودت رو امروز مهمون یک صبحانه مقوی و خوشمزه کن؛ نیمرو قارچ
نیمرو قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود.
به گزارش وقت صبح، نیمرو قارچ به دو روش اصلی طبخ می شود، روش اول استفاده از گوشت یا مرغ است و روش دوم که در این آموزش برای شما آماده کرده ایم بدون گوشت یا مرغ است.
مواد لازم:
-
تخم مرغ: 3 عدد
-
قارچ: 4 عدد متوسط
-
پیازچه: 3 ساقه
-
فلفل سبز: 1 عدد
-
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
-
روغن: به مقدار کافی
طرز تهیه:
ابتدا پیازچه ها را می شوییم و کنار می گذاریم.
قارچ ها را خیلی سریع آبکشی می کنیم و پوست روی آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه به صورت ورقه ای برش می دهیم.
تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا گرم شود و بعد قارچ های ورقه شده را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم.
یک پنس نمک روی قارچ ها می ریزیم و مداوم تفت می دهیم تا بپزند.
اگر می خواهید قارچ ها آب زیادی از دست ندهند آن ها را داخل تابه داغ بریزید و تفت دهید.
ولی اگر می خواهید آب آن ها کاملا کشیده شود قارچ ها را داخل تابه سرد بریزید و روی حرارت بگذارید تا آبشان به طور کامل کشیده شود.
بعد تخم مرغ ها را داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن داخل کاسه ای می ریزیم و با همزن دستی خوب هم می زنیم.
سپس پیازچه ها را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم.
سپس با چاقو ریز خرد می کنیم و داخل تخم مرغ ها می ریزیم و و مجددا کاملا آن ها را با همزن دستی مخلوط می کنیم و به قارچ ها اضافه می کنیم و مواد را یک تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا املت خودش را بگیرد.
شعله زیاد را روشن می کنیم و فلفل سبز تند را روی شعله قرار می دهیم دقیقا مانند بادمجان زمانی که می خواهیم کبابی کنیم و اجازه می دهیم تا کمی کبابی شود و بعد روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم.
سپس از انتهای آن ریز خرد می کنیم و روی نیمرو می ریزیم.این کار را سریع انجام می دهیم،باعث می شود املت یک طعم تندی و دودی خوبی به خود بگیرد.البته می توانید از فلفل سبز شیرین نیز استفاده کنید.
سپس از اینکه املت به طور کامل پخته شد با کفگیر نصف نیمرو قارچ را بلند می کنیم و روی نیمه دیگر آن تا می زنیم و داخل بشقاب قرار می دهیم و روی آن را با سس کچاب تزئین می کنیم و نوش جان کنید.
منبع: چی شی