صبحانه امروز یه املت خوشمزه رو امتحان کن؛ املت پیاز و پونه

امروزت را با املت بسیار خوشمزه و متفاوت پیاز و پونه آغاز کن تا یه روز خوب را در پیش داشته باشی

صبحانه امروز یه املت خوشمزه رو امتحان کن؛ املت پیاز و پونه
کد خبر : ۲۲۹۹۵۴
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح، املت پیاز  و پونه غذایی فوق العاده خوشمزه و لذیذ است که می تواند یک وعده خوشمزه برای ناهار یا شام شما در روزهای پر مشغله باشد.

مواد لازم :

  • روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری

  • پیاز (خلال‌شده) : ۴ عدد بزرگ

  • سیر (خرد شده) : یک قاشق سوپخوری

  • پونه (خرد شده) : ۲ قاشق سوپخوری

  • نمک و فلفل : به مقدار لازم

  • آب : ۲ قاشق سوپخوری

  • تخم‌مرغ : ۱۰ عدد

  • پنیر پارمزان : ۳ قاشق سوپخوری

  • جعفری (خردشده) : ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

روغن را روی حرارت ملایم بگذارید.

سپس پیاز، سیر و پونه خردشده را درون تابه بریزید و سرخ کنید تا پیاز کاملا نرم و قهوه‌ای شود. نصف مقدار نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و به هم بزنید.

حالا آب را به آن اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا بخارپز شود. شما می‌توانید تا این مرحله را روز قبل نیز انجام دهید و بعد از آماده شدن، آن را درون یخچال بگذارید.

تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف جداگانه بشکنید و خوب به هم بزنید تا کف کند. سپس پنیر پارمزان و جعفری را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. باقی نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید.

تخم‌مرغ را درون تابه پیاز بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید.وقتی تخم‌مرغ‌ها کاملا و به طور یکنواخت تمام کف تابه را گرفت تابه را به عقب و جلو تکان دهید تا به کف تابه نچسبد.

کم‌کم تخم‌مرغ شروع به بسته‌شدن می‌کند.

وقتی تخم‌مرغ از زیر شروع به سفت شدن کرد دیگر تابه را تکان ندهید. بگذارید تا خود را بگیرد. در این حالت روی تخم‌مرغ‌ها آبکی ولی زیر آن سفت است.

با یک قاشق املت را از تابه جدا کنید و آن را آرام درون یک بشقاب سر بدهید. یک بشقاب دیگر روی آن بگذارید و هر دو را با هم نگه دارید.

حالا آن را درون تابه برگردانید آن را روی حرارت زیاد بگذارید تا طلایی شود.

این کار حدود ۲ دقیقه طول می‌کشد.

۰
ارسال نظر