شام سبک اما خوش عطر و بوی امشب؛ کوکو جعفری

کوکو جعفری یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با دستور پخت های مختلفی پخته می شود.

شام سبک اما خوش عطر و بوی امشب؛ کوکو جعفری
کد خبر : ۲۲۹۶۶۱
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح، کوکو جعفری می تواند یک گزینه مناسب برای شام شما باشد و مزه ای فوق العاده عالی دارد.

مواد لازم:

  • جعفری تازه: ۲ پیمانه
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • آرد برنج: ۲ قاشق غذاخوری
  • شوید و برگ سیر: ½ پیمانه
  • پودر تخم گشنیز (اختیاری): ½ قاشق چایخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار کافی

طرز تهیه:

 در ابتدای کار جعفری را به همراه برگ سیر و شوید شسته، سپس به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه پیاز را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و به همراه مخلوط سبزی درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

در صورتی که آب پیاز و مخلوط سبزی را بگیریم آرد برنج را حذف می کنیم.

در غیر این صورت برای منسجم شدن کوکو، آرد برنج را اضافه می کنیم. حالا آرد برنج را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه می افزاییم.

در ادامه تخم مرغ ها را در صورت تمایل به همراه پودر تخم گشنیز به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد کاملا ترکیب و یکدست شوند. حالا مقداری روغن مایه به تابه اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

در ادامه اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس مایه کوکو جعفری را به صورت کامل و به آرامی درون تابه می ریزیم. حالا درب تابه را بسته و اجازه می دهیم کوکو روی حرارت بماند تا یک طرف آن کاملا سرخ شود.

زمانی که یک طرف کوکو کاملا سرخ شد، کوکو را بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر آن کاملا سرخ شود. پس از اینکه کوکو کاملا پخته و سفت شد، تابه را از روی حرارت بر می داریم و کوکو را به همراه نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.

منبع: چی شی

۰
ارسال نظر