ناهار خوشمزه گیاهی امروز؛ ماکارونی با سس اسفناج رو امتحان کن!
ماکارونی با سس اسفناج یک انتخاب سریع و راحت برای ناهار می باشد و برای افراد گیاه خوار بسیار مفید است.
به گزارش وقت صبح، شما به دلخواه می توانید این پاستای خوشمزه را با مرغ نیز تهیه کنید و از خواص خوب اسفناج مانند مفید برای کبد چرب، غنی از آهن، جلوگیری از پوکی استخوان بهرمند شوید.
مواد لازم:
-
پاستا : ۵۰۰ گرم
-
اسفناج: ۵۰۰ گرم
-
قارچ: ۳۵۰ گرم
-
کره: ۴۰ گرم
-
شیر: ۱.۵ پیمانه
-
سیر : ۴ حبه
-
خامه : ۲۰۰ گرم
-
پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم
-
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا قارچ ها را اسلایس کنید و به همراه کمی کره و روغن داخل تابه با حرارت بالا تفت دهید تا آبش کشیده شود سپس از تابه خارج کنید.
اسفناج ها را خرد کنید و داخل تابه به همراه پوره سیر خوب تفت دهید تا حجم اسفناج ها کم و نرم شود.
وقتی اسفناج ها پخته شدند شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شیر بجوشد سپس خامه را که از قبل داخل دمای محیط گذاشتید به شیر و اسفناج اضافه کنید.
وقتی شیر و خامه خوب مخلوط و یکدست شدند پنیر را اضافه کنید و هم بزنید و زمانی که شروع به جوشیدن کردند قارچ ها را نیز اضافه کنید.
داخل قابلمه آب ریخته تا بجوشد سپس مقداری نمک و روغن داخل آب ریخته و پاستا را بریزید و اجازه دهید تا نرم شوند سپس آبکش کنید.
پاستای نرم شده را به تابه سس و قارچ اضافه کنید و مقداری فلفل سیاه و نمک بزنید و اجازه دهید به مدت چند دقیقه پاستا با سس اسفناج به خورد هم بروند و سس شروع به غلیظ شدن کند سپس داخل دیس کشیده و با پنیر پارمزان تزئین کنید.
منبع: چی شی