ناهار خوشمزه گیاهی امروز؛ ماکارونی با سس اسفناج رو امتحان کن!

ماکارونی با سس اسفناج یک انتخاب سریع و راحت برای ناهار می باشد و برای افراد گیاه خوار بسیار مفید است.

primary_image
کد خبر : ۲۲۹۶۴۳
0

به گزارش وقت صبح، شما به دلخواه می توانید این پاستای خوشمزه را با مرغ نیز تهیه کنید و از خواص خوب اسفناج مانند مفید برای کبد چرب، غنی از آهن، جلوگیری از پوکی استخوان بهرمند شوید.

مواد لازم:

  • پاستا :   ۵۰۰ گرم

  • اسفناج:    ۵۰۰ گرم

  • قارچ:    ۳۵۰ گرم

  • کره:    ۴۰ گرم

  • شیر:    ۱.۵ پیمانه

  • سیر :   ۴ حبه

  • خامه :   ۲۰۰ گرم

  • پنیر پارمزان:    ۱۰۰ گرم

  • نمک و فلفل سیاه:    به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا قارچ ها را اسلایس کنید و به همراه کمی کره و روغن داخل تابه با حرارت بالا تفت دهید تا آبش کشیده شود سپس از تابه خارج کنید.

اسفناج ها را خرد کنید و داخل تابه به همراه پوره سیر خوب تفت دهید تا حجم اسفناج ها کم و نرم شود.

وقتی اسفناج ها پخته شدند شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شیر بجوشد سپس خامه را که از قبل داخل دمای محیط گذاشتید به شیر و اسفناج اضافه کنید.

وقتی شیر و خامه خوب مخلوط و یکدست شدند پنیر را اضافه کنید و هم بزنید و زمانی که شروع به جوشیدن کردند قارچ ها را نیز اضافه کنید.

داخل قابلمه آب ریخته تا بجوشد سپس مقداری نمک و روغن داخل آب ریخته و پاستا را بریزید و اجازه دهید تا نرم شوند سپس آبکش کنید.

پاستای نرم شده را به تابه سس و قارچ اضافه کنید و مقداری فلفل سیاه و نمک بزنید و اجازه دهید به مدت چند دقیقه پاستا با سس اسفناج به خورد هم بروند و سس شروع به غلیظ شدن کند سپس داخل دیس کشیده و با پنیر پارمزان تزئین کنید.

منبع: چی شی

۰
ارسال نظر