ناهار امروز؛ کشک کدو کرمانی که از خوردنش سیر نمی شی!
شهر کرمان دارای غذاهای سنتی لذیذ و پر طرفداری است که کشک کدو یا قلیه کدو یکی از غذاهای محبوب و سنتی این شهر محسوب میشود.
به گزارش وقت صبح، اگر به دنبال پخت یک غذای جدید و در عین حال سرشار از خاصیت برای خانواده هستید، پیشنهاد ما به شما کشک کدو خوشمزه است.
مواد لازم:
- کدو سبز: ۴ عدد
- پیاز: ۱ عدد
- سیر: ۳ حبه
- گوجه فرنگی: ۳ عدد
- کشک: ۴ قاشق غذاخوری
- پودر گردو: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را پوست بگیرید؛ سپس به صورت نگینی خرد کنید و داخل ماهی تابه بریزید. ماهی تابه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و کمی روغن به آن اضاف کنید تا پیاز تفت بخورد و سبک شود.
سیر را رنده کنید و همراه با زردچوبه به پیاز اضافه کنید و سی ثانیه تفت بدهید؛ سپس کدو سبزها را که از قبل شسته و خرد کردهاید، به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و بگذارید حدود پنج دقیقه تفت بخورد تا نرم شود.
در مرحله بعد گوجه فرنگی پوره شده را همراه با نمک و فلفل سیاه به مواد داخل ماهی تابه اضافه کنید و هم بزنید؛ سپس یک لیوان آب جوش داخل ماهی تابه بریزید و درب ماهی تابه را بگذارید.
حرارت اجاق گاز را کم کنید و حدود چهل دقیقه زمان بدهید تا کدو کاملا بپزد و مواد روغن بیاندازد.
در این مرحله درب ماهی تابه را بردارید و مواد پخته شده را با گوشتکوب کاملا له کنید؛ سپس کشک و پودر گردو را اضافه کنید و هم بزنید. بیست دقیقه زمان بدهید تا کشک بجوشد؛ سپس اجاق گاز را خاموش کنید.
کشک کدو خوشمزه و مقوی شما در این مرحله آماده است که میتوانید داخل ظرف سرو بکشید و روی آن را با نعناع داغ، پیاز داغ، سیرداغ و پودر گردو تزیین کنید.
منبع: برترین ها