صبحانه فردا؛ ساندویچ کروک موسیو

کوروک موسیوو یک ساندویچ فرانسوی کلاسیک است که از نان تست، ژامبون، پنیر و سس بشامل تشکیل شده است.

primary_image
کد خبر : ۲۲۹۴۸۱
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح، کوروک موسیوو معمولاً در فر یا تابه پخته می شود و یک میان وعده یا وعده غذایی خوشمزه و رضایت بخش است. 

مواد لازم:

نان تست: 4 عدد

ژامبون: 4 ورق

پنیر گودا (یا هر نوع پنیر دیگری که دوست دارید) 4 برش

شیر: 1/2 فنجان

کره: 1 قاشق غذاخوری

آرد: 1 قاشق غذاخوری

نمک: 1/2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه: 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

در یک ماهیتابه بزرگ، کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید.

آرد را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه هم بزنید تا قهوه ای شود.

شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.

نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا مزه دار شود.

روی هر تکه نان، یک ورق ژامبون و یک تکه پنیر قرار دهید.

نان های آماده شده را با سس بشامل بپوشانید.

نان های آماده شده را در یک ظرف فر قرار دهید و به مدت 10-15 دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شود و سس طلایی شود، بپزید.

کروک موسیوهای آماده شده را از فر خارج کنید و سرو کنید.

منبع: دلگرم

۰
ارسال نظر