ناهار امروز؛ سوپ تره فرنگی؛ یک وعده لذیذ فرانسوی

سوپ تره فرنگی یکی از انواع سوپ های خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی طبخ می شود.

primary_image
کد خبر : ۲۲۹۲۶۱
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح، سوپ تره فرنگی یک ناهار بسیار سبک اما لذیذ است که می تواند پای ثابت برنامه غذایی شما شود.

مواد لازم:

  • سیب زمینی: ۳ عدد متوسط
  • تره فرنگی: ۴ بوته
  • هویج: ۲ عدد
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • شیر: ۱ لیوان
  • خامه صبحانه: ۱ بسته
  • آب مرغ: ۴ لیوان
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  • زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

طر تهیه:

ابتدا آب مرغ را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

در ادامه سیب زمینی را به صورت ریز خرد می کنیم و با آب سرد به خوبی می شوییم تا نشاسته های روی بافت سیب زمینی از بین برود، سپس به آب مرغ اضافه می کنیم.

در ادامه هویج را پوست می گیریم و به صورت نگینی ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سیب زمینی و هویج با حرارت ملایم بپزند.

در ادامه تره فرنگی را به صورت ریز خرد می کنیم و داخل یک تابه مناسب می ریزیم.

پیازها را هم به صورت خلالی خرد می کنیم و به همراه روغن زیتون به تابه حاوی تره فرنگی اضافه می کنیم.

تابه را روی حرارت قرار می دهیم و ۱۰ دقیقه پیاز و تره فرنگی را به همراه کمی زردچوبه روی حرارت بسیار ملایم تفت می دهیم تا سبک شوند.

حالا مخلوط پیاز و تره فرنگی را به قابلمه سوپ اضافه می کنیم تا به همراه سیب زمینی و هویج بپزند.

پس از اینکه تمام مواد سوپ به خوبی پختند نمک و فلفل سیاه سوپ را اندازه می کنیم و سوپ را به وسیله میکسر یا مخلوط کن به پوره تبدیل می کنیم.

حالا مجددا سوپ پوره شده را به قابلمه بر می گردانیم و شیر را به ان اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شیر کمی بجوشد و سوپ به غلظت مورد نظرمان برسد.

سپس سوپ را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

حالا خامه را در یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس یکی دو ملاقه از سوپ را به ان اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم، سپس به قابلمه سوپ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خامه به خوبی با سوپ یکدست شود.

حالا سوپ ما اماده است و می توانیم آنرا سرو کنیم.

برای سرو سوپ هم آنرا داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و چند تکه نان تست برشته داخل سوپ قرار می دهیم.

برای تزیین سوپ هم از تره فرنگی و خامه می توانیم استفاده کنیم.

۰
ارسال نظر