شام امشب؛ کوکو اسفناج، غذای ساده برای یک شب تعطیل
کوکو اسفناج غذایی بسیار لذیذ و مقوی است که می تواند برای وعده شام بسیار مناسب باشد.
به گزارش وقت صبح، کوکوی اسفناج یکی از انواع کوکوهای سالم و خوشمزه ایرانی است که خیلی سریع آماده می شود.
مواد لازم:
-
اسفناج: ۳۰۰ گرم
-
سیب زمینی: ۳ عدد متوسط
-
تخم مرغ: ۳ عدد
-
زعفران دم کرده : ۱ قاشق چایخوری
-
زرشک (اختیاری:) ۱ قاشق غذاخوری
-
نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
-
روغن و زردچوبه: به اندازه کافی
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب جوش بیاید، حالا ۱۰ دقیقه صبر می کنیم و پس از آن سیب زمینی های نیم پز شده را آبکشی می کنیم و پوست می گیریم.
در ادامه سیب زمینی ها را با رنده ریز رنده می کنیم و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتند و به خوبی خنک شوند.
در ادامه پس از اینکه سیب زمینی ها خنک شدند، تخم مرغ ها را به همراه زعفران دم کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.
در این مرحله اسفناج را پس از شستشو به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به کاسه حاوی سیب زمینی ها اضافه می کنیم. حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
در این مرحله کمی روغن به تابه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شود. حالا با یک قاشق مقداری از مایه کوکو را بر می داریم و در تابه می ریزیم تا سرخ شود.
پس از اینکه یک سمت کوکو سرخ شد انرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.
به همین ترتیب تمام مایه کوکو را داخل تابه می ریزیم تا سرخ شود. در صورت تمایل می توانیم مایه کوکو را به صورت یک جا هم داخل تابه بریزیم تا به صورت کامل سرخ شود. در پایان کوکوی اسفناج را به همراه نان سرو می کنیم.
منبع: چی شی