شیر برنج، یک افطاری مقوی و ساده در عین خوشمزگی
شیر برنج از غذا های قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی است ، که معمولا در مراسم ها و مناسبت های خاص مذهبی درست می شود.
به گزارش وقت صبح، شیر برنج دستور پخت آسان و سریع دارد و زود حاضر میشود. شیر برنج چه سرد چه گرم خوشمزه هست و دستور پخت خاصی ندارد و موادش اکثرا تو همه ی خانه ها است.
مواد لازم:
- برنج نیم دانه: 1 پیمانه
- آب: 4 پیمانه
- شیر: 1 لیتر
- گلاب: نصف پیمانه
- عرق هل یا پودر هل: مقداری
- خامه در صورت دلخواه:نصف بسته یا یک عدد خامه کوچک
- شکر در صورت دلخواه:دو سوم لیوان
طرز تهیه:
ابتدا برنج را یکی دو ساعت داخل آب خیس دهید سپس کمی آب را اضافه کنید و روی شعله بگذارید تا برنج کاملا بپزد و حالت نرم و شکفته پیدا کند.
بعد از اینکه برنج پخت و شکفته شد شیر ، خامه، گلاب و عرق هل و در صورت دلخواه شکر را اضافه کنید و زمان کافی بهش دهید تا شیربرنج کاملا جا بیافتد و لعاب دار شود.
شیر برنج غذایی هست که خیلی سریع ته می گیرد ، پس در تمام مراحل پخت باید حواس تان به غذا باشد تا ته نگیرد داخل ظرف بریزید و با دارچین وگل محمدی و پودر پسته یا خلال پسته تزیین کنید.
میتوانید موقع پخت شکر نریزید و موقع سرو با مربا ، عسل یا شکر و شیره هم سردش خوشمز هست هم گرمش سرو کنید و با عشق نوش جان کنید.
منبع: آشپزباشی