افطاری جوان پسند امروز جمعه 3 فروردین؛ سوپ اسفناج ایتالیایی
سفره افطاری شما بدون یک کاسه سوپ مقوی بههیچ وجه کامل نخواهد شد.
به گزارش وقت صبح، سفره افطاری شما بدون یک کاسه سوپ مقوی بههیچ وجه کامل نخواهد شد. این سوپ یک غذای لذیذ ایتالیایی است که مطمئناً میتواند به یکی از غذاهای موردعلاقه شما تبدیل شود. برای پخت این سوپ ایتالیایی خوشمزه برای افطار میتوانید طبق دستورالعمل زیر عمل کنید.
مواد لازم:
- روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
- سیبزمینی خرد شده: 1 عدد
- پیاز خرد شده: نصف یک عدد
- کرفس خرد شده: 1 عدد
- سیر خرد شده: 2 حبه
- آب مرغ: 2 فنجان
- شیر بدون چربی: 2 فنجان
- اسفناج خرد شده: 170 گرم
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون ریخته و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. سیبزمینی، پیاز، کرفس و سیر را به قابلمه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
آب مرغ و شیر بدون چربی را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا به مرحله جوش برسند. سپس در قابلمه را ببندید و به مدت 10 دقیقه بگذارید روی حرارت ملایم بجوشند.
حالا نوبت اسفناجها است. نصف اسفناجهای خرد شده را به سوپ اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر زمان بدهید تا قل بزنند.
سوپ را از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید کمی خنک شود؛ سپس آن را با یک مخلوطکن دستی خوب هم زده و مخلوط کنید.
اسفناجهای باقیمانده را به سوپ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.