ماکارونی با سس اسفناج؛ غذایی گیاهی و مقوی با طعمی فوق العاده
ماکارونی با سس اسفناج یک غذای بسیار لذیذ است که می توانید با یک بار درست کردنش مشتری آن شوید.
![primary_image](https://cdn.vaghtesobh.ir/thumbnail/XKzqVJAjWAQd/ekf95ccTp5Pj867cDeZ7RnjZ6-l-BAdnZ60KwTvSUzOoYlFzDQkMP0MqwXQlBc7D-f83xPcNb9i5JbFTWXlicIKd9iV_nY7qMA9HwavD9wLEbiBOMRQvQhfRik231-YD/%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%A7%D8%AC.jpg)
وقت صبح، ماکارونی با سس اسفناج می تواند وعده مناسبی برای گیاهخواران باشد و طعمی خاص را تجربه کنند.
مواد لازم:
- ماکارونی: یک بسته 500 گرمی
- اسفناج: نیم کیلو
- قارچ: 250 گرم
- نمک و فلفل و روغن: به میزان لازم
- هویج: 2 عدد
- آویشن: به میزان لازم
- پیاز: یک عدد
طرز تهیه:
ابتدا ماکارونی ها را آبکش کرده و بعد از ریختن آب سرد بر روی آنها و آبکشی کنار می گذاریم.
در مرحله بعد پیاز داغ درست کرده و اسفناج ها را در ظرف پیاز داغ حسابی تفت می دهیم و درب ظرف را می گذاریم تا اسفناج ها پخته شود و آب آن کاملا کشیده و در آخر له له شود و به روغن بیفتد.
بعد از له شدن اسفناج ها قارچ های خرد شده را به ظرف اضافه کرده و در روغن تفت می دهیم و به آن نمک و روغن و فلفل و آویشن اضافه می کنیم و می گذاریم مواد 10 دقیقه با هم مخوط شود و جا بیفتد.
حالا از این مواد لا به لای ماکارونی ها قرار می دهیم و آن را دم می کنیم .