ماکارونی بادمجان؛ با یک بار امتحان عاشقش می شوید!

ماکارونی بادمجان یک غذای فوق العاده لذیذ است که می تواند برای گیاهخواران بسیار مناسب باشد.

primary_image
کد خبر : ۲۲۵۸۹۵
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح- ماکارونی بادمجان را می توانید با مواد غذایی کمی و زمانی کوتاه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم:

  • ماکارونی: 1 بسته
  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن‌زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • بادمجان: 1 عدد – پوست شده و خردشده دایره‌ای
  • پیاز: 1 عدد نگینی شده
  • سیر: 2 حبه له‌شده
  • رب گوجه: 1 قاقش غذاخوری
  • گوجه: 2 عدد پوست شده و خردشده
  • نمک: 1 قاقش چای‌خوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری
  • ریحان آسیاب شده: 1/4 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

اسپاگتی را آبکش کنید و کنار بگذارید.

روغن‌زیتون را در قابلمه‌ای روی حرارت متوسط داغ کنید، سپس بادمجان را به آن اضافه کرده و به مدت 7 دقیقه سرخ‌کنید.

کره، پیاز را با قابلمه بالا اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بگذارید تا پیاز پخته شود.

سیر، نمک، گوجه و رب گوجه را به قابلمه بالا اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید و سر قابلمه را روی آن بگذارید و به مدت 12 دقیقه بگذارید تا سس به‌خوبی پخته شود.

سپس مخلوط را با فلفل سیاه و ریحان طعم دار کنید.

ماکارونی را در ظرف سرو قرار دهید و روی آن سس بریزید.

۱
ارسال نظر