ماکارونی بادمجان؛ با یک بار امتحان عاشقش می شوید!

ماکارونی بادمجان یک غذای فوق العاده لذیذ است که می تواند برای گیاهخواران بسیار مناسب باشد.

ماکارونی بادمجان؛ با یک بار امتحان عاشقش می شوید!
کد خبر : ۲۲۵۸۹۵
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح- ماکارونی بادمجان را می توانید با مواد غذایی کمی و زمانی کوتاه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم:

  • ماکارونی: 1 بسته
  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن‌زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • بادمجان: 1 عدد – پوست شده و خردشده دایره‌ای
  • پیاز: 1 عدد نگینی شده
  • سیر: 2 حبه له‌شده
  • رب گوجه: 1 قاقش غذاخوری
  • گوجه: 2 عدد پوست شده و خردشده
  • نمک: 1 قاقش چای‌خوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری
  • ریحان آسیاب شده: 1/4 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

اسپاگتی را آبکش کنید و کنار بگذارید.

روغن‌زیتون را در قابلمه‌ای روی حرارت متوسط داغ کنید، سپس بادمجان را به آن اضافه کرده و به مدت 7 دقیقه سرخ‌کنید.

کره، پیاز را با قابلمه بالا اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بگذارید تا پیاز پخته شود.

سیر، نمک، گوجه و رب گوجه را به قابلمه بالا اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید و سر قابلمه را روی آن بگذارید و به مدت 12 دقیقه بگذارید تا سس به‌خوبی پخته شود.

سپس مخلوط را با فلفل سیاه و ریحان طعم دار کنید.

ماکارونی را در ظرف سرو قرار دهید و روی آن سس بریزید.

۱
ارسال نظر