ماکارونی بادمجان؛ با یک بار امتحان عاشقش می شوید!
ماکارونی بادمجان یک غذای فوق العاده لذیذ است که می تواند برای گیاهخواران بسیار مناسب باشد.
وقت صبح- ماکارونی بادمجان را می توانید با مواد غذایی کمی و زمانی کوتاه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم:
- ماکارونی: 1 بسته
- کره: 1 قاشق غذاخوری
- روغنزیتون: 1 قاشق غذاخوری
- بادمجان: 1 عدد – پوست شده و خردشده دایرهای
- پیاز: 1 عدد نگینی شده
- سیر: 2 حبه لهشده
- رب گوجه: 1 قاقش غذاخوری
- گوجه: 2 عدد پوست شده و خردشده
- نمک: 1 قاقش چایخوری
- فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
- ریحان آسیاب شده: 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
اسپاگتی را آبکش کنید و کنار بگذارید.
روغنزیتون را در قابلمهای روی حرارت متوسط داغ کنید، سپس بادمجان را به آن اضافه کرده و به مدت 7 دقیقه سرخکنید.
کره، پیاز را با قابلمه بالا اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بگذارید تا پیاز پخته شود.
سیر، نمک، گوجه و رب گوجه را به قابلمه بالا اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید و سر قابلمه را روی آن بگذارید و به مدت 12 دقیقه بگذارید تا سس بهخوبی پخته شود.
سپس مخلوط را با فلفل سیاه و ریحان طعم دار کنید.
ماکارونی را در ظرف سرو قرار دهید و روی آن سس بریزید.
۱