خوراک عدس؛ یک غذای فوق العاده مقوی و ارزان که طعمی معرکه دارد!
خوراک عدس غذایی است که شباهت زیادی به عدسی دارد با این تفاوت که در این خوراک بادمجان هم استفاده می شود.
![primary_image](https://cdn.vaghtesobh.ir/thumbnail/OU07ulZY3IUq/ekf95ccTp5Pj867cDeZ7Rq3IRtC_LzavC11yPIYtHdN_9bIERY2J7xscY6ta9SXU-4bMqzME7Ru5JbFTWXlicIKd9iV_nY7qMA9HwavD9wKrPzKx0hHS0o0eF8J2yAqk/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9.jpg)
وقت صبح، عدس جزو حبوبات لبریز از پروتئین است و میتواند گزینه خیلی خوبی برای کودکان هم به حساب آید و جایگزین مناسبی بجای گوشت باشد.
مواد لازم :
- بادمجان مکعبی خردشده: ۳-۴ عدد
- عدس: ۱۰۰ گرم
- فیله گوجهفرنگی خردشده: ۲ عدد
- پرک فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
- پیاز خردکرده: ۱ عدد
- سیر لهکرده: ۴-۵ حبه
- نعنای خردکرده: ۴ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- رب گوجهفرنگی: ۱ قاشق سوپخوری
- روغن زیتون : دو سوم پیمانه
- رب انار: ۳ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
بادمجان را در صافی بریزید، روی آن نمک بپاشید و یک ساعت کنار بگذارید.
آنگاه بادمجان را بفشارید و آب اضافیاش را بگیرید.
سپس عدس را بپزید و در صافی بریزید.
حالا گوجهفرنگی، پرک فلفل قرمز، پیاز، سیر، نعنا، نمک، فلفل و رب گوجهفرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
حالا ۱-۲ قاشق سوپخوری از روغن زیتون را در قابلمه مناسبی بریزید و بادمجان، عدس و مخلوط گوجهفرنگی را لابهلای هم درون قابلمه قرار دهید.
آنگاه باقیمانده روغن زیتون و رب انار را به خورشت بیفزایید و آن را روی حرارت ملایم بپزید تا جا بیفتد.