خوراک عدس؛ یک غذای فوق العاده مقوی و ارزان که طعمی معرکه دارد!
خوراک عدس غذایی است که شباهت زیادی به عدسی دارد با این تفاوت که در این خوراک بادمجان هم استفاده می شود.
وقت صبح، عدس جزو حبوبات لبریز از پروتئین است و میتواند گزینه خیلی خوبی برای کودکان هم به حساب آید و جایگزین مناسبی بجای گوشت باشد.
مواد لازم :
- بادمجان مکعبی خردشده: ۳-۴ عدد
- عدس: ۱۰۰ گرم
- فیله گوجهفرنگی خردشده: ۲ عدد
- پرک فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
- پیاز خردکرده: ۱ عدد
- سیر لهکرده: ۴-۵ حبه
- نعنای خردکرده: ۴ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- رب گوجهفرنگی: ۱ قاشق سوپخوری
- روغن زیتون : دو سوم پیمانه
- رب انار: ۳ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
بادمجان را در صافی بریزید، روی آن نمک بپاشید و یک ساعت کنار بگذارید.
آنگاه بادمجان را بفشارید و آب اضافیاش را بگیرید.
سپس عدس را بپزید و در صافی بریزید.
حالا گوجهفرنگی، پرک فلفل قرمز، پیاز، سیر، نعنا، نمک، فلفل و رب گوجهفرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
حالا ۱-۲ قاشق سوپخوری از روغن زیتون را در قابلمه مناسبی بریزید و بادمجان، عدس و مخلوط گوجهفرنگی را لابهلای هم درون قابلمه قرار دهید.
آنگاه باقیمانده روغن زیتون و رب انار را به خورشت بیفزایید و آن را روی حرارت ملایم بپزید تا جا بیفتد.