سوپ شلغم؛ غذایی عالی و پرخاصیت برای شب های زمستانی

سوپ شلغم یک غذای بسیار پر خاصیت برای زمستان است که می تواند درمان خوبی برای سرماخوردگی باشد.

primary_image
کد خبر : ۲۲۵۵۳۶
لینک کوتاه کپی شد
0

 وقت صبح، سوپ شلغم می تواند یک پیش غذای عالی برای مهمانی های زمستانی محسوب شود که مجالس شما را حسابی رنگ و لعاب ببخشد.

مواد لازم:

  • شلغم متوسط: 5 عدد
  • سیب زمینی بزرگ: 1 عدد
  • پیاز بزرگ: 1 عدد
  • برگ آویشن 1 قاشق چایخوری
  • آب مرغ: 1 پیمانه
  • آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
  • کره: 25 گرم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

در ابتدای کار پیاز، شلغم، سیب زمینی را به شکل و اندازه دلخواه خرد کنید.

پیاز را درظرف مناسب بریزید و همراه روغن و کره تفت دهید تا کمی سرخ و سبک شود.

شلغم و سیب زمینی و برگ آویشن را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.

پس از تفت دادن شلغم و سیب زمینی آب را به آن اضافه کنید تا سبزیجات به خوبی بپزد و آب سوپ شلغم تا حدودی کشیده شود.

اگر مایل هستید سوپ شلغم یکدستی داشته باشید در این مرحله، سبزیجات پخته شده را به وسیله میکسر یا گوشت کوب برقی میکس کنید.

آب مرغ و نمک و فلفل را به سبزیجان میکس شده اضافه کنید و دوباره مواد سوپ را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی با حرارت ملایم بجوشد.

 

۱
ارسال نظر