سالاد لوبیا سفید، یک غذای مقوی و لذیذ برای وعده شام
سالاد لوبیا سفید را می توان به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و یا عصرانه در تولد ها سرو نمود یا به صورت شام سبک در خانه تهیه کرد.
وقت صبح، وجود لوبیا سفید در این سالاد، علاوه بر طعم خوبی که با زیتون و پیاز بنفش، ایجاد می کند، مقوی است و برای سلامتی مفید است.
مواد لازم برای سس:
روغن زیتون: ۵ قاشق غذا خوری
آبلیمو: ۱ قاشق غذا خوری
سرکه: ۳ قاشق غذا خوری
سس خردل: نصف قاشق چای خوری
سیر رنده شده: ۲ حبه
عسل: ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه و آویشن: به مقدار لازم
مواد لازم برای سالاد:
لوبیا سفید: ۱ پیمانه
پیاز بنفش: ۱ عدد متوسط
گوجه: ۲ عدد
زیتون بدون هسته: نصف پیمانه
پنیر فتا: ۱۵۰ گرم
طرز تهیه:
یک کاسه بر می داریم و تمام مواد مربوط به سس را درون آن می ریزیم. سپس خوب با هم مخلوط می کنیم. لوبیا سفید را یک شب قبل می شوییم و با کمی آب خیس می کنیم.
در ظول شب هم دو بار آب آن را عوض می کنیم تا نفخش به طور کامل گرفته شود.
سپس با کمی آب درون یک قابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم تا بپزد.
سپس آن را آبکش می کنیم و کنار می گذاریم تا سرد شود. یک کاسه بزرگ بر می داریم.
در این مرحله پیاز را به خوبی شسته و پوست می کنیم و به صورت خلالی متوسط خرد می کنیم.
پنیر فتا را هم به صورت مکعب های ریز خرد می کنیم.
لوبیا ها را هم اضافه می کنیم. گوجه و زیتون را خرد کرده و به آن اضافه می کنیم.
سس را به سالاد اضافه می کنیم. سپس به آرامی مخلوط می کنیم تا سس به تمام نقاط سالاد برسد و تمام مواد مزه دار شود.
حدود ۱ ساعت هم استراحت می دهیم تا طعم بگیرد و مزه دار شود. سپس در ظرف مناسب سرو می کنیم.