خورشت کنگر، غذایی لذیذ مناسب مهمانی ها و مجالس

خورشت کنگر یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که می تواند مناسب مهمانی ها باشد.

primary_image
کد خبر : ۲۲۴۹۵۰
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح ، طرز تهیه کنگر با توجه به مواد اولیه ای که در دسترس دارید، بسیار متنوع است. خیلی از افراد آن را به عنوان یک غذای فصلی می شناسند. کنگر جدای از داشتن بو و طعم عالی دارای فواید بسیاری برای سلامتی است.

مواد لازم:

  • کنگر: ۲۰۰ گرم
  • برنج: دو پیمانه
  • گوشت گوسفندی یا گوساله: ۳۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد
  • گوجه ‌فرنگی: دوعدد
  • لپه: یک پیمانه
  • دارچین: به مقدار لازم
  • زعفران دم شده: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل قرمز، ادویه گوشت: به مقدار لازم

طرز تهیه :

جهت تهیه خورشت کنگر ابتدا پیاز را نگینی خورد کرده و درون تابه تفت دهید تا آب پیاز خشک شود.

مقداری زردچوبه به پیاز اضافه نمایید.

سپس در این مرحله گوشت را خورشتی خورد کرده و درون ماهیتابه حاوی پیاز بریزید و مجدد تفت دهید. نمک و فلفل و ادویه گوشت و دارچین را نیز اضافه نمایید.

زمانی که گوشت تغییر رنگ داد، گوجه ها نگینی خورد شده را نیز مخلوط کرده و درب قابلمه را به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه جفت کنید تا گوجه ها نرم شوند.

طرز تهیه خورشت گنکر فرنگی باید لپه هایی که از شب قبل خیس کرده بودید را به مواد داخل قابلمه اضافه و مجدد تفت دهید تا لپه از خامی گرفته شود.

سپس ۲ الی ۳ لیوان آب به مواد اضافه و درب قابلمه را جفت کرده و با حرارت ملایم اجازه دهید گوشت و لپه بپزد.

در این بین کنگر ها را شسته و در روغن سرخ نمایید و زمانی که گوشت و لپه کاملا پخت درون خورشت بریزید. در صورت تمایل برای خوش عطر تر شدن خورش کنگر در این مرحله مقداری زعفران دم کرده نیز اضافه نمایید.

 

۰
ارسال نظر