فریتانا؛ یک املت بینظیر و خوش عطر ایتالیایی

فریتانا یک غذای ایتالیایی است که با یک بار امتحان عاشقش می شوید.

primary_image
کد خبر : ۲۲۴۸۶۱
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح، فریتانا در واقع به معنی تخم مرغ سرخ شده است اما تاریخچه دقیقی از به وجود آمدن املت ایتالیایی وجود ندارد.

مواد لازم: 

  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • سینه مرغ: ۱/۲ عدد
  • سیب زمینی: ۲ عدد
  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی: ۱ عدد
  • پیاز: ۲ عدد
  • اسفناج: ۱ پیمانه
  • ذرت: ۳ ق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه و آویشن: به مقدار لازم
  • پنیر پیتزا: به مقدار لازم

طرز تهیه:

سینه مرغ را بعد آبپز کردن می پزیم و خرد می کنیم.

سیب زمینی را نگینی ریز خرد کرده و داخل تابه با مقدار کمی روغن تفت دهید تا سرخ شوند.

سپس سیب زمینی را از تابه خارج و داخل همان تابه پیاز را نگینی ریز خرد می کنیم و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.

سپس به آن قارچ اسلایس شده را اضافه می کنید و با حررات بالا تفت دهید.

گوجه فرنگی را ریز خرد کنید و به قارچ اضافه کنید.

کمی که تفت خورد ذرت و اسفناج خرد شده و مرغ پخته را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوجه اسفناج پخته شوند و آبش کشیده شود.

در انتها نمک و فلفل سیاه و آویشن را اضافه می کنیم و هم بزنید تا تمام مواد به صورت یکدست مخلوط شوند.

تخم مرغ ها را داخل کاسه با چنگال بزنید تا کف کند و از لختگی خارج شود.

سپس داخل تابه روی مواد ریخته و با قاشق خوب صاف کنید و با حرارت کم اجازه دهید تخم مرغ ها کاملا پخته شوند.

وقتی تخم مرغ پخته شد روی آن پنیر پیتزا ریخته و برای چند دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.

۰
ارسال نظر