فریتانا؛ یک املت بینظیر و خوش عطر ایتالیایی
فریتانا یک غذای ایتالیایی است که با یک بار امتحان عاشقش می شوید.
وقت صبح، فریتانا در واقع به معنی تخم مرغ سرخ شده است اما تاریخچه دقیقی از به وجود آمدن املت ایتالیایی وجود ندارد.
مواد لازم:
- تخم مرغ: ۳ عدد
- سینه مرغ: ۱/۲ عدد
- سیب زمینی: ۲ عدد
- قارچ: ۲۰۰ گرم
- گوجه فرنگی: ۱ عدد
- پیاز: ۲ عدد
- اسفناج: ۱ پیمانه
- ذرت: ۳ ق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه و آویشن: به مقدار لازم
- پنیر پیتزا: به مقدار لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ را بعد آبپز کردن می پزیم و خرد می کنیم.
سیب زمینی را نگینی ریز خرد کرده و داخل تابه با مقدار کمی روغن تفت دهید تا سرخ شوند.
سپس سیب زمینی را از تابه خارج و داخل همان تابه پیاز را نگینی ریز خرد می کنیم و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.
سپس به آن قارچ اسلایس شده را اضافه می کنید و با حررات بالا تفت دهید.
گوجه فرنگی را ریز خرد کنید و به قارچ اضافه کنید.
کمی که تفت خورد ذرت و اسفناج خرد شده و مرغ پخته را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوجه اسفناج پخته شوند و آبش کشیده شود.
در انتها نمک و فلفل سیاه و آویشن را اضافه می کنیم و هم بزنید تا تمام مواد به صورت یکدست مخلوط شوند.
تخم مرغ ها را داخل کاسه با چنگال بزنید تا کف کند و از لختگی خارج شود.
سپس داخل تابه روی مواد ریخته و با قاشق خوب صاف کنید و با حرارت کم اجازه دهید تخم مرغ ها کاملا پخته شوند.
وقتی تخم مرغ پخته شد روی آن پنیر پیتزا ریخته و برای چند دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.