فریتانا؛ یک املت بینظیر و خوش عطر ایتالیایی
فریتانا یک غذای ایتالیایی است که با یک بار امتحان عاشقش می شوید.
![primary_image](https://cdn.vaghtesobh.ir/thumbnail/J7WzmKOwkvyx/ekf95ccTp5Pj867cDeZ7RnjZ6-l-BAdnZ60KwTvSUzOoYlFzDQkMP0MqwXQlBc7D-f83xPcNb9i5JbFTWXlicIKd9iV_nY7qMA9HwavD9wLOqrjejpag0yT72CO8UXJc/%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%AA+%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C.jpg)
وقت صبح، فریتانا در واقع به معنی تخم مرغ سرخ شده است اما تاریخچه دقیقی از به وجود آمدن املت ایتالیایی وجود ندارد.
مواد لازم:
- تخم مرغ: ۳ عدد
- سینه مرغ: ۱/۲ عدد
- سیب زمینی: ۲ عدد
- قارچ: ۲۰۰ گرم
- گوجه فرنگی: ۱ عدد
- پیاز: ۲ عدد
- اسفناج: ۱ پیمانه
- ذرت: ۳ ق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه و آویشن: به مقدار لازم
- پنیر پیتزا: به مقدار لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ را بعد آبپز کردن می پزیم و خرد می کنیم.
سیب زمینی را نگینی ریز خرد کرده و داخل تابه با مقدار کمی روغن تفت دهید تا سرخ شوند.
سپس سیب زمینی را از تابه خارج و داخل همان تابه پیاز را نگینی ریز خرد می کنیم و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.
سپس به آن قارچ اسلایس شده را اضافه می کنید و با حررات بالا تفت دهید.
گوجه فرنگی را ریز خرد کنید و به قارچ اضافه کنید.
کمی که تفت خورد ذرت و اسفناج خرد شده و مرغ پخته را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوجه اسفناج پخته شوند و آبش کشیده شود.
در انتها نمک و فلفل سیاه و آویشن را اضافه می کنیم و هم بزنید تا تمام مواد به صورت یکدست مخلوط شوند.
تخم مرغ ها را داخل کاسه با چنگال بزنید تا کف کند و از لختگی خارج شود.
سپس داخل تابه روی مواد ریخته و با قاشق خوب صاف کنید و با حرارت کم اجازه دهید تخم مرغ ها کاملا پخته شوند.
وقتی تخم مرغ پخته شد روی آن پنیر پیتزا ریخته و برای چند دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.