املت بادمجان دودی، غذایی که نمی توان در برابرش مقاومت کرد!

املت بادمجان دودی یک غذای بسیار خوش عطر است که به یکبار امتحان کردنش می ارزد.

primary_image
کد خبر : ۲۲۴۷۶۶
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح- املت بادمجان یک غذای فوق العاده لذیذ و خوشمزه است که برای درست کردن آن مواد زیادی لازم ندارید.

مواد لازم:

  • بادمجان: قلمی ۳ عدد
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • گوجه فرنگی: ۳ عدد
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

 

ابتدا بادمجان ها را روی گاز کبابی کنید و پوستشان را بگیرید.

گوجه ها را هم روی گاز کبابی کنید و پوستشان را جدا کرده و پوره کنید.

داخل تابه مقداری روغن ریخته پوره بادمجان و گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت بدهید تا آبش کشیده شود.

سپس تخم مرغ ها را شکسته و کمی زردچوبه و فلفل و نمک می زنیم و در انتها اجازه می دهیم آب غذا کشیده شود و تخم مرغ ها سفت شود.

۰
ارسال نظر