املت بادمجان دودی، غذایی که نمی توان در برابرش مقاومت کرد!
املت بادمجان دودی یک غذای بسیار خوش عطر است که به یکبار امتحان کردنش می ارزد.
![primary_image](https://cdn.vaghtesobh.ir/thumbnail/9RReJHLGIoMP/ekf95ccTp5Pj867cDeZ7RnjZ6-l-BAdnZ60KwTvSUzOoYlFzDQkMP0MqwXQlBc7D-f83xPcNb9i5JbFTWXlicIKd9iV_nY7qMA9HwavD9wKEYUphiTM3pac4ftlYh_Ay/%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%AA.jpg)
وقت صبح- املت بادمجان یک غذای فوق العاده لذیذ و خوشمزه است که برای درست کردن آن مواد زیادی لازم ندارید.
مواد لازم:
- بادمجان: قلمی ۳ عدد
- تخم مرغ: ۲ عدد
- گوجه فرنگی: ۳ عدد
- نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا بادمجان ها را روی گاز کبابی کنید و پوستشان را بگیرید.
گوجه ها را هم روی گاز کبابی کنید و پوستشان را جدا کرده و پوره کنید.
داخل تابه مقداری روغن ریخته پوره بادمجان و گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت بدهید تا آبش کشیده شود.
سپس تخم مرغ ها را شکسته و کمی زردچوبه و فلفل و نمک می زنیم و در انتها اجازه می دهیم آب غذا کشیده شود و تخم مرغ ها سفت شود.
۰