خورش قیسی؛ یک غذای آسان و فوق العاده خوشمزه
خورش قیسی یک غذای بسیار خوشمزه است که می توانید آن را برای مهمانی های خود تهیه کنید.
![primary_image](https://cdn.vaghtesobh.ir/thumbnail/G5Qg337wwvuk/ekf95ccTp5Pj867cDeZ7RnjZ6-l-BAdnZ60KwTvSUzOoYlFzDQkMP0MqwXQlBc7D-f83xPcNb9i5JbFTWXlicIKd9iV_nY7qMA9HwavD9wKm9FDiMYk4BhfRik231-YD/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%B4+%D9%82%DB%8C%D8%B3%DB%8C.jpg)
وقت صبح- خورش قیسی غذای مخصوص خطه شمال است که عطر و طعمی بینظیر دارد که به امتحان کردنش می ارزد.
مواد لازم :
- سینه مرغ خرد شده: 2 عدد
- پیاز :1 عدد بزرگ
- زعفران دم کرده: 3 قاشق غذا خوری
- آلو: 10 عدد
- قیسی: 10 عدد
- نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- رب: 2 قاشق غذاخوری
- روغن: به میزان لازم
طرز پخت:
پیاز داغ درست کرده و مرغ ها را تفت می دهیم و بعد از تفت خوردن کامل به آن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و رب را در مرغ ها تفت می دهیم و کمی آب اضافه کرده و می گذاریم مرغ ها یک ساعت بپزد.
در مرحله بعد در نصف دیگر پیاز داغ آلوها را به همراه قیسی اضافه کرده و اجاره می دهیم به مدت 10 دقیقه با نصف لیوان آب کمی بپزد.
بعد آلو و قیسی ها را آبکش کرده و در ظرفی روغن ریخته و آنها را سرخ می کنیم و بعد از سرخ شدن کامل به مرغ ها اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت نیم ساعت با مرغ ها بپزد و جا بیفتد.
۰