خورش قیسی؛ یک غذای آسان و فوق العاده خوشمزه

خورش قیسی یک غذای بسیار خوشمزه است که می توانید آن را برای مهمانی های خود تهیه کنید.

primary_image
کد خبر : ۲۲۴۵۹۸
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح- خورش قیسی غذای مخصوص خطه شمال است که عطر و طعمی بینظیر دارد که به امتحان کردنش می ارزد.

مواد لازم :

  • سینه مرغ خرد شده: 2 عدد
  • پیاز :1 عدد بزرگ
  • زعفران دم کرده: 3 قاشق غذا خوری
  • آلو: 10 عدد
  • قیسی: 10 عدد
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • رب: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن: به میزان لازم

طرز پخت:

پیاز داغ درست کرده و مرغ ها را تفت می دهیم و بعد از تفت خوردن کامل به آن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و رب را در مرغ ها تفت می دهیم و کمی آب اضافه کرده و می گذاریم مرغ ها یک ساعت بپزد.

در مرحله بعد در نصف دیگر پیاز داغ آلوها را به همراه قیسی اضافه کرده و اجاره می دهیم به مدت 10 دقیقه با نصف لیوان آب کمی بپزد.

بعد آلو و قیسی ها را آبکش کرده و در ظرفی روغن ریخته و آنها را سرخ می کنیم و بعد از سرخ شدن کامل به مرغ ها اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت نیم ساعت با مرغ ها بپزد و جا بیفتد.

۰
ارسال نظر