خورش شوید، غذایی اصیل و خوشمزه از خطه شمال

خورش شوید یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که از عطر بسیار زیادی برخوردار است.

primary_image
کد خبر : ۲۲۴۲۱۲
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح- خورش شوید غذایی بسیار آسان و در عین حال خوشمزه است که مربوط به خطه شمال کشور است.

مواد لازم:

  • پیاز:۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • شوید:۳ قاشق غذاخوری
  • نمک فلفل: به مقدار کافی
  • روغن مایع:مقدار کافی
  • گوشت مرغ: ۳۰۰ گرم
  • آلوچه ترش:۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • آبغوره: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

مرغ های خرد شده را در روغن سرخ می کنیم.

پیاز داغ درست می کنیم.

 کمی زردچوبه به پیاز در حال تفت دادن اضافه می کنیم و ۲ حبه سیر را پوست می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم.

سپس پیاز و سیر را به قابلمه مرغهای در حال سرخ شدن اضافه می کنیم و با مرغ مخلوط می کنیم و همراه آن تفت می دهیم تا مرغ مزه دار و خوشمزه شود و عطر و بوی خوب بگیرد.

شوید خرد شده را سرخ می کنیم.

 ۱۰۰ گرم الوچه ترش  را همراه ۲ لیوان اب به قابلمه مرغ اضافه می کنیم و زیر شعله گاز را ابتدا زیاد می کنیم.

وقت پختن

وقتی آب جوش آمد زیر شعله گاز را کم می کنیم و در قابلمه را می‌بندیم و اجازه می‌دهیم تا مرغ بپزد و خوب نرم شود.  

شوید تفت داده  در مراحل قبل را به قابلمه خورشت اضافه می کنیم و با ان مخلوط می کنیم .  

 وقتی خورشت پخت و در ۱۰ دقیقه آخر پخت خورش نمک و فلفل را به مقدار کافی و همراه ابغوره به خورش اضافه می کنیم.

سپس ۲ عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف می شکنیم و زرده و سفیده آن را با چنگال خوب مخلوط می کنیم و آن را داخل خورشت می ریزیم و هم می زنیم .

 وقتی خورشت پخت و کم اب شدو اب ان به اصطلاح تنک شد زیر گاز را خاموش می کنیم و ان را در ظرف منا سب می ریزیم و برای وعده غذایی ناهار همراه برنج کته و زیتون پرورده و سالادشیرازی و سبزی خوردن و . . . میل می کنیم. 

۰
ارسال نظر