کوکو جعفری کلم؛ غذایی که با یک بار امتحان مشتری دائمی اش می شوید!

کوکو جعفری کلم یک غذای بسیا ر اقتصادی است که علاوه بر خوشمزگی خواص زیادی دارد.

primary_image
کد خبر : ۲۲۴۰۱۷
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح- کوکوی جعفری کلم غذایی است که بخاطر راحتی می تواند برای شاغلین غذای خوبی محسوب شود.

مواد لازم:

گل کلم سفید: ۱ عدد 

تخم مرغ: ۱ عدد

پیاز: ۱ عدد

آرد: نصف پیمانه

آرد سوخاری: ۱ لیوان

جعفری: به مقدار لازم

ادویه کاری و فلفل سیاه: به مقدار کافی

نمک و پولبیبر: به مقدار کافی

طرز تهیه:

بعد از اینکه گل کلم را خرد کردیم در قابلمه ریخته در آب جوش می پزیم.

درون یک کاسه مناسب ریخته و با پشت چنگال به خوبی فشار می دهیم تا له شود.

حالا تخم مرغ را به کاسه می افزاییم.

پیاز را رنده کرده و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی پیاز گرفته شود و باعث شل شدن بافت کوکو نشود.

پیاز رنده شده را به همراه آرد و آرد سوخاری به کاسه اضافه می کنیم.

 جعفری را به صورت ریز خرد کرده و به همراه مقداری ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و پولبیبر به کاسه اضافه کرده، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.

کاسه را درون یخچال گذاشته و اجازه می دهیم مایه کوکو به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند تا مزه ها ترکیب شوند.

پس از گذشت این زمان یک تابه نچسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن سرخ کردنی به آن می افزاییم.

حالا اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود.

سپس از مایه کوکو به اندازه یک نارنگی جدا کرده و در دست به فرم دلخواه شکل می دهیم.

 کوکوها را درون تابه می چینیم و دو طرف شان را کاملا سرخ می کنیم.

۰
ارسال نظر