کوکو گردو؛ غذایی آسان با طعمی تکرار نشدنی

کوکو گردو یا آغوز کوکو یکی از انواع کوکوهای ساده و خوشمزه است که اصالت آن متعلق به استان های مازندران و گیلان می باشد.

کوکو گردو؛ غذایی آسان با طعمی تکرار نشدنی
کد خبر : ۲۲۳۸۱۹
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح- کوکو گردو با رب انار در نقاط مختلف شمال کشور با دستورات متنوعی تهیه می شود. 

مواد لازم:

  • گردوی آسیاب شده:  200 گرم 
  • تخم مرغ: 4 عدد 
  •  پیاز:1 عدد
  •  رب انار:3 ق س
  • کنجد درسته:3 ق س 
  • نمک و فلفل:به میزان لازم 
  • روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم 

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

حالا پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود، سپس آن را از تابه درآورده و در کاسه ای بریزید.

بعدازآنکه پیازداغ خنک شد، آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.

حالا تخم مرغ ها، رب انار، گردوی آسیاب شده، کنجد و به میزان لازم نمک و فلفل را هم اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید تا مایه کوکو آماده شود.

در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن داغ شد مایه کوکو را داخل آن بریزید و پخش کنید.

صبر کنید تا یک طرف کوکو سرخ شود، سپس کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

بعدازآنکه کوکو آماده شد، آن را برش بزنید و سرخ کنید. 

۰
ارسال نظر