کوکو گردو؛ غذایی آسان با طعمی تکرار نشدنی
کوکو گردو یا آغوز کوکو یکی از انواع کوکوهای ساده و خوشمزه است که اصالت آن متعلق به استان های مازندران و گیلان می باشد.
وقت صبح- کوکو گردو با رب انار در نقاط مختلف شمال کشور با دستورات متنوعی تهیه می شود.
مواد لازم:
- گردوی آسیاب شده: 200 گرم
- تخم مرغ: 4 عدد
- پیاز:1 عدد
- رب انار:3 ق س
- کنجد درسته:3 ق س
- نمک و فلفل:به میزان لازم
- روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
حالا پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود، سپس آن را از تابه درآورده و در کاسه ای بریزید.
بعدازآنکه پیازداغ خنک شد، آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
حالا تخم مرغ ها، رب انار، گردوی آسیاب شده، کنجد و به میزان لازم نمک و فلفل را هم اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید تا مایه کوکو آماده شود.
در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن داغ شد مایه کوکو را داخل آن بریزید و پخش کنید.
صبر کنید تا یک طرف کوکو سرخ شود، سپس کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.
بعدازآنکه کوکو آماده شد، آن را برش بزنید و سرخ کنید.