کوکو تره و ریحان با سیب زمینی؛ یک غذای خوش عطر و ارزان برای شام

کوکو تره و ریحان با سیب زمینی یک غذای فوق العاده لذیذ است که عطر و طعمی بینظیر دارد.

کوکو تره و ریحان با سیب زمینی؛ یک غذای خوش عطر و ارزان برای شام
کد خبر : ۲۲۳۶۲۴
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح، کوکو سیب زمینی یک غذای نوستالژیک و خوشمزه است که همه جورش چه پخته و چه خام آن خوشمزه می شود.

 

مواد لازم:

  • سیب زمینی متوسط: 5 عدد
  • تخم مرغ: 6 عدد
  • تره و ریحان و پیازچه خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه و زیره و پودر سیر: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی ها را بگذارید بپزد.

سپس با رنده ریز رنده کنید.

سبزی ها را خرد کرده و داخل سیب زمینی ها بریزید ،ادویه ها را هم اضافه کنید.

تخم مرغ ها را جداگانه در ظرفی ریخته و خوب بزنید و به سیب زمینی ها اضافه کنید.

این کار باعث پوک تر شدن کوکو می شود و هم بزنید و در تابه روغن ریخته و اجازه دهید خوب داغ شود.

کوکو را درون تابه بریزید.

یک طرفش که سرخ شد برگردانید و طرف دیگر را نیز سرخ کنید.

۰
ارسال نظر