کوکو گشنیز؛ غذایی آسان و ارزان در عین خوشمزگی
کوکو گشنیز یک غذای فوق العاده لذیذ و ارزان است که فوق العاده مقوی نیز می باشد.
وقت صبح- کوکوی گشنیز، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با طعم دلچسب سبزیجات و ادویههای خوش عطر و طعم، لحظاتی دلنشین برای خوراکیهای کنار سفره ایجاد میکند.
مواد لازم:
- گشنیز : ۳۰۰ گرم
- جعفری: ۳۰۰ گرم
- سیر: ۲ حبه
- تخم مرغ: ۳ عدد
- آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
- ادویه کاری: ۱ قاشق چایخوری
- گردوی خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
- زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
- زردچوبه و روغن: به مقدار کافی
طرز تهیه:
گشنیز و جعفری را خوب بشویید و خشک کنید.
سپس، سیر را رنده کرده و به همراه ادویههای مورد نظرمان به سبزیجات اضافه کنید.
مخلوط کردن سیر رنده شده در این مرحله به افزایش طعم و عطر کوکو کمک شایانی میکند.
در این مرحله، سه عدد تخم مرغ را به مخلوط سبزیجات و ادویهها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
اگر متوجه شدید که مواد کمی سفت است و به خوبی به هم نمیچسبند، میتوانید یک تخم مرغ دیگر اضافه کنید.
یک تابه را با مقدار کمی روغن چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود.
سپس، مخلوط کوکو را داخل تابه بریزید و آن را فشرده کنید. در تابه را ببندید و کوکو را برای حدود ۵ تا ۶ دقیقه سرخ کنید.
ضخامت کوکو بستگی به سلیقه شما دارد؛ نازکتر باشد، زودتر و تردتر میشود و اگر ضخیمتر باشد، بافت نرمتری خواهد داشت. پس از این مدت، کوکو را برگردانده و سمت دیگر آن را نیز به همین ترتیب سرخ کنید.
کوکوی سرخ شده را در بشقاب بچینید و به دلخواه با سس کچاپ یا سس دلخواه دیگری سرو کنید. این غذا با طعم سس کچاپ ترکیب فوقالعادهای ایجاد میکند.