کتلت گیاهی، غذای ساده و رژیمی بین المللی
کتلت گیاهی یک غذای بسیار ساده است که می تواند وعده غذایی مناسبی برای گیاهخواران باشد.
وقت صبح- کتلت گیاهی، یک غذای ساده و رژیمی بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود و طعمی بینظیر دارد.
مواد لازم :
-
کنجاله سویا: ۱ پیمانه
-
سیب زمینی: ۲ عدد بزرگ
-
پیاز: ۱ عدد بزرگ
-
آرد نخودچی: ۳ قاشق غذاخوری
-
آرد ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
-
زردچوبه، ادویه کتلت و نمک: به مقدار کافی
-
تخم گشنیز، پولبیبر و زیره: به مقدار کافی
-
کنجد سبوس دار و روغن مایع: به مقدار کافی
طرز تهیه:
کنجاله سویا را درون یک کاسه حاوی آب جوش می ریزیم، سپس اجازه می دهیم کنجاله سویا به مدت ۵
دقیقه درون آب جوش بماند تا خیس بخورد و به طور کامل نرم شود.
پس از گذشت ۵ دقیقه کنجاله سویا را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شده، سپس با دست
فشار می دهیم تا آب میان بافتی آن کاملا خارج شود.
کنجاله سویا را درون غذاساز می ریزیم و میکس می کنیم.
زمانی که کنجاله سویا کاملا له شد آن را درون یک کاسه مناسب و بزرگ تر می ریزیم.
در ادامه پوست پیاز و سیب زمینی ها را جدا می کنیم، سپس می شوییم و هر دو را با دندانه های ریز
رنده، رنده می کنیم.
حالا سیب زمینی و پیاز را از صافی رد می کنیم تا آب اضافی شان خارج شود.
سپس به کنجاله سویا اضافه می کنیم. در ادامه آرد ذرت، آرد نخودچی، زردچوبه، ادویه کتلت، نمک، تخم
گشنیز، پولبیبر، زیره و کنجد سبوس دار را به کنجاله سویا می افزاییم.
مواد کتلت را با هم مخلوط می کنیم تا ترکیب و یکدست شوند. در ادامه روی کاسه را با سلفون می
پوشانیم.
سپس اجازه می دهیم مایه کتلت به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کند تا مزه ها با هم ترکیب
شوند.
پس از گذشت این زمان مایه کتلت را از یخچال خارج می کنیم و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار
می دهیم.
سپس مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود.
کتلت هندی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور هند است که با ترکیبات متنوعی درست می
شود.
در نهایت مقداری از مایه کتلت بر می داریم، سپس در دست به شکل دلخواه فرم می دهیم.
درون تابه قرار می دهیم. در ادامه کتلت ها را سرخ می کنیم.