بادمجان شکم پر گیاهی ایتالیایی؛ یک سفر خوشمزه و ارزان به ایتالیا
بادمجان شکم پر گیاهی ایتالیایی یک غذای بسیار لذیذ است که می تواند برای مهمانی ها مناسب باشد.
وقت صبح- بادمجان شکم پر گیاهی ایتالیایی غذایی فوق العاده خوشمزه است که برای درست کردن آن به مواد زیاد و گرانی احتیاج ندارید.
مواد لازم:
- بادمجان متوسط: ۲ عدد
- سیر: ۲ حبه
- گوجه فرنگی بزرگ: ۲ عدد
- جعفری تازه ساتوری شده: ۱/۴ پیمانه
- روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- خرده نان: ۳/۴ پیمانه
- پنیر پارمزان: ۱/۲ پیمانه
- زیتون سبز: ۵۰ گرم
- برگ ریحان: ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه:
فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتگراد روشن کرده و زمان دهید تا گرم شود. حال بادمجانها را بخوبی شسته و پس از خشک شدن بصورت طولی برش دهید. با استفاده از یک قاشق چایخوری شروع کنید داخل بادمجان را خالی کنید.
حال روی هریک از بادمجانها مقداری روغن و ادویه بزنید و سپس داخل سینی مخصوص فر قرار دهید.
حال روی سینی فر را با استفاده از فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. باقی مانده شکم بادمجان را نیز خرد نمایید.
در ماهیتابهای با سایز مناسب مقداری روغن ریخته تا تحت حرارت ملایم داغ شود.
حال پیازها را شسته و بصورت نگینی خرد کنید. زمانی که روغن داغ شد پیازهای آماده شده را داخل ماهیتابه بریزید و شروع به تفت دادن آن کنید تا زمانی که سبک و طلایی شود.
حال گوشت بادمجان را که از قبل خرد کردهاید به پیازها اضافه کرده و بخوبی تمامی مواد را تفت دهید.
سپس سیر و گوجه خرد شده را نیز به مخلوط اضافه نمایید و مجدداً تمامی مواد را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. زیتون، ریحان و پنیر پارمزان را نیز به مخلوط اضافه کرده و شروع به تفت دادن مواد کنید.
زمانی که بادمجانها مقداری نرم و نیمپز شدند میتوانید آنها را از فر خارج کرده و سپس مواد آماده شده را داخل شکم بادمجانها بریزید.
روی مواد مقداری خرده نان و روغن بپاشید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بادمجانهای آماده شده را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر حالت چسبناک پیدا کرده و خرده نانها طلایی رنگ شود.