کیک سیب زمینی، یک پیش غذای فوق العاده لذیذ برای مجالس
کیک سیب زمینی از غذاهای ساده و خوشمزه بینالمللی است که برای پیش غذا هم مناسب می باشد.
به گزارش وقت صبح، کیک سیب زمینی یک غذای بسیار آسان است که درست کردن آن برای مهمانی ها بسیار راحت است.
مواد لازم:
- سیب زمینی: ۳ عدد
- تخم مرغ: ۲ عدد
- روغن مایع: ۱ لیوان
- ماست: ۱ لیوان
- پنیر سفید: ۱۰۰ گرم
- آرد: ۱۸۰ گرم
- بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد
- جعفری: به مقدار کافی
- نمک و پولبیبر: ۱ قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
- کنجد و سیاه دانه: به مقدار کافی
- گوجه گیلاسی: به مقدار کافی
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را آب پز می کنیم. بعد به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
جعفری به صورت ریز ساطوری می کنیم، سپس تخم مرغ را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
تخم مرغ را با دور تند همزن دستی یا برقی هم می زنیم تا بافت تخم مرغ از لختگی خارج شود.
در ادامه روغن مایع و ماست را به تخم مرغ اضافه می کنیم و با همزن دستی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.
پوست پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
پیاز و سیب زمینی را به همراه نمک، پولبیبر و فلفل سیاه به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم.
حالا پنیر سفید را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه جعفری به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.
آرد و بکینگ پودر را درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم.
مخلوط آرد را در ۲ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافهکرده و خوب مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.
در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کاملا گرم شود.
حالا یک قالب مستطیلی را با کاغذ روغنی می پوشانیم و با مقداری روغن مایع چرب می کنیم، سپس مایه کیک را درون قالب می ریزیم و با لیسک پخش می کنیم.
در ادامه مقداری کنجد و سیاه دانه روی مایه کیک به صورت پخش می ریزیم.
قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا بپزد.
پس از گذشت این زمان گریل را روشن می کنیم، سپس اجازه می دهیم روی کیک به مدت ۳ دقیقه گریل شود.
حالا زمانی که روی کیک طلایی و خوشرنگ شد قالب را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم کمی از دمای کیک کاسته شود.
در ادامه کیک سیب زمینی را از قالب خارج می کنیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.