کتلت اسفناج؛ یک کتلت عالی و مقوی برای روزهای زمستان

کتلت اسفناج یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که برای درست کردن آن وقت زیادی نیاز ندارید.

کتلت اسفناج؛ یک کتلت عالی و مقوی برای روزهای زمستان
کد خبر : ۲۲۱۹۱۳
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح- کتلت یکی از غذاهای راحت است که در مواقع اضطراری گزینه خوبی محسوب می شود. در این مطلب طرز تهیه کتلت اسفناج را به شما اموزش می دهیم.

مواد لازم:

اسفناج: نیم کیلو

تخم مرغ: 3 تا 4 عدد

گردو: نصف لیوان

آرد سیب زمینی: 1قاشق غذاخوری

برگ سیر: 2 تا 3 عدد

پیاز: 1 عدد

نمک: به میزان لازم

زردچوبه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا اسفناج‌ها را شسته و به همراه برگ‌های سیر ریز میکنیم.

در ظرفی تخم‌مرغ‌ها را شکسته و به همراه نمک و فلفل و زردچوبه به خوبی با همزن دستی یا برقی می‌زنیم.

سپس پیاز را خرد کرده و در روغن داغ تفت میدهیم و به همراه گردو و آرد سیب‌زمینی به برگ‌های سیر و اسفناج‌های خرد شده می‌افزاییم و مواد را کاملاً با هم مخلوط می‌کنیم.

در تابه‌ای مناسب مقدار مناسبی روغن را داغ کرده، از مخلوط تخم‌مرغ و اسفناج، درون آن می‌ریزیم و درپوش می‌گذاریم.

تابه را روی حرارت متوسط می‌گذاریم.

بعد از اینکه یک طرف کوکو سرخ شد،درب آن را برمی‌گردانیم و اجازه می‌دهیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

۱
ارسال نظر