کتلت اسفناج؛ یک کتلت عالی و مقوی برای روزهای زمستان
کتلت اسفناج یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که برای درست کردن آن وقت زیادی نیاز ندارید.
وقت صبح- کتلت یکی از غذاهای راحت است که در مواقع اضطراری گزینه خوبی محسوب می شود. در این مطلب طرز تهیه کتلت اسفناج را به شما اموزش می دهیم.
مواد لازم:
اسفناج: نیم کیلو
تخم مرغ: 3 تا 4 عدد
گردو: نصف لیوان
آرد سیب زمینی: 1قاشق غذاخوری
برگ سیر: 2 تا 3 عدد
پیاز: 1 عدد
نمک: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا اسفناجها را شسته و به همراه برگهای سیر ریز میکنیم.
در ظرفی تخممرغها را شکسته و به همراه نمک و فلفل و زردچوبه به خوبی با همزن دستی یا برقی میزنیم.
سپس پیاز را خرد کرده و در روغن داغ تفت میدهیم و به همراه گردو و آرد سیبزمینی به برگهای سیر و اسفناجهای خرد شده میافزاییم و مواد را کاملاً با هم مخلوط میکنیم.
در تابهای مناسب مقدار مناسبی روغن را داغ کرده، از مخلوط تخممرغ و اسفناج، درون آن میریزیم و درپوش میگذاریم.
تابه را روی حرارت متوسط میگذاریم.
بعد از اینکه یک طرف کوکو سرخ شد،درب آن را برمیگردانیم و اجازه میدهیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.