دسر انار بیسکویت؛ یک دسر عالی و ویژه برای مهمانی شب یلدا
دسر انار بیسکویت یک دسر فوق العاده خوشمزه و آسان است که به راحتی در خانه تهیه می شود.
وقت صبح، دسر انار بیسکویت یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود.
مواد لازم:
ژله انار: ۱ بسته
آب جوش: ۱٫۵ لیوان
انار: به مقدار کافی
شیر: ۳ لیوان
شکر: ½ لیوان
آرد گندم: ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل: نوک قاشق چایخوری
بیسکویت پتی بور: ۱ بسته
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
ژله انار را به همراه آب جوش درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس به خوبی هم می زنیم تا ذرات ژله کاملا حل شوند.
حالا یک قالب مناسب انتخاب می کنیم.
درون قالب را با مقداری روغن مایع چرب کرده و یک لایه نازک از ژله درون قالب می ریزیم، سپس به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا ژله نیم بند شود.
پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج می کنیم.
حالا دانه های انار را به صورت بکنواخت روی ژله می ریزیم و مابقی ژله را روی دانه های انار می ریزیم.
در ادامه قالب را مجددا درون یخچال قرار می دهیم تا ژله نیم بند شود، سپس به سراغ درست کردن لایه بیسکویتی می رویم.
شیر را به همراه شکر، آرد گندم، نشاسته ذرت، پودر ژلاتین و وانیل درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد درون شیر حل شوند. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
حالا مواد درون قابلمه را به صورت مداوم و پیوسته هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد، سپس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و بیسکویت پتی بور را خرد کرده و به قابلمه می افزاییم. در ادامه خامه را درون یک کاسه می ریزیم.
خامه را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا روان شود، سپس به قابلمه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا قالب را از یخچال خارج کرده و مایه بیسکویتی را روی ژله می ریزیم.
در ادامه روی مایه بیسکویتی را با لیسک صاف و یکدست کرده و قالب را به مدت ۸ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا دسر کاملا سفت شود. پس از گذشت این زمان دسر را به دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.