باسلوق انار، شیرینی ارزان و راحت برای شب یلدا

باسلوق انار یک شیرینی بسیار راحت است که برای درست کردنش به مواد زیادی احتیاج ندارید.

باسلوق انار، شیرینی ارزان و راحت برای شب یلدا
کد خبر : ۲۲۱۶۵۸
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح- باسلوق انار یک دسر و شیرینی بسیار راحت و خوشمزه است که می توانید به راحتی از خوردن آن در شب یلدا لذت ببرید.

مواد لازم:

  • آب انار: 2 لیوان
  •  پودر نشاسته ذرت: 1 لیوان
  • فندق: ۱۰۰ گرم 
  •  شکر: 4 لیوان
  • آب: ۱/۵ لیوان 
  • یک برش لیمو ترش

طرز تهیه:

 داخل قابلمه ای شکر و آب و یک برش لیمو را بریزید و مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و وقتی شروع به جوشیدن کرد، ۱۵ دقیقه به جوشاندن ادامه دهید.

آب انار و نشاسته ذرت را بریزید و خوب هم بزنید تا نشاسته داخلش حل شود و بعد روی حرارت کم بگذارید و مدام با حرارت کم هم بزنید.

 مدام هم بزنید و هم زدن را متوقف نکنید.

وقتی قوام گرفت از روی حرارت بردارید و شربتی که کنار گذاشته بودید را در سه مرحله آرام آرام به مواد انار اضافه کنید و هم بزنید تا به خوردش رود.

وقتی داخل مواد هیچگونه گلوله شدن و یا سفتی وجود نداشت و خوب هم زدید، دو مرتبه مواد را روی حرارت بگذارید و ۴۵ دقیقه بدون مکث مدام هم بزنید.

مواد باسلوق که خوب قوام گرفته را از روی حرارت بردارید و داخلش فندق های از وسط نصف شده را اضافه کنید و هم بزنید.

داخل ظرف پیرکس را چرب کنید و کف ظرف پودر نارگیل بریزید و پخش کنید و مواد باسلوق را داخل ظرف بریزید و با لیسک سطحش رو صاف کنید و وقتی هم دمای محیط شد داخل یخچال به مدت ۳ ساعت استراحت دهید و بعد به اندازه های دلخواه برش بزنید.

۰
ارسال نظر