باسلوق انار، شیرینی ارزان و راحت برای شب یلدا
باسلوق انار یک شیرینی بسیار راحت است که برای درست کردنش به مواد زیادی احتیاج ندارید.
وقت صبح- باسلوق انار یک دسر و شیرینی بسیار راحت و خوشمزه است که می توانید به راحتی از خوردن آن در شب یلدا لذت ببرید.
مواد لازم:
- آب انار: 2 لیوان
- پودر نشاسته ذرت: 1 لیوان
- فندق: ۱۰۰ گرم
- شکر: 4 لیوان
- آب: ۱/۵ لیوان
- یک برش لیمو ترش
طرز تهیه:
داخل قابلمه ای شکر و آب و یک برش لیمو را بریزید و مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و وقتی شروع به جوشیدن کرد، ۱۵ دقیقه به جوشاندن ادامه دهید.
آب انار و نشاسته ذرت را بریزید و خوب هم بزنید تا نشاسته داخلش حل شود و بعد روی حرارت کم بگذارید و مدام با حرارت کم هم بزنید.
مدام هم بزنید و هم زدن را متوقف نکنید.
وقتی قوام گرفت از روی حرارت بردارید و شربتی که کنار گذاشته بودید را در سه مرحله آرام آرام به مواد انار اضافه کنید و هم بزنید تا به خوردش رود.
وقتی داخل مواد هیچگونه گلوله شدن و یا سفتی وجود نداشت و خوب هم زدید، دو مرتبه مواد را روی حرارت بگذارید و ۴۵ دقیقه بدون مکث مدام هم بزنید.
مواد باسلوق که خوب قوام گرفته را از روی حرارت بردارید و داخلش فندق های از وسط نصف شده را اضافه کنید و هم بزنید.
داخل ظرف پیرکس را چرب کنید و کف ظرف پودر نارگیل بریزید و پخش کنید و مواد باسلوق را داخل ظرف بریزید و با لیسک سطحش رو صاف کنید و وقتی هم دمای محیط شد داخل یخچال به مدت ۳ ساعت استراحت دهید و بعد به اندازه های دلخواه برش بزنید.