کوکو برنج؛ غذای لذیذ و ارزان با کمترین مواد غذایی
کوکو برنج یک غذای به صرفه و اقتصادی است که برای درست کردن آن به مواد زیادی احتیاج ندارید.
وقت صبح- کوکو برنج غذایی بسیار خوشمزه است که می تواند وعده مناسبی برای شام باشد و به راحتی آماده می شود.
مواد لازم:
- پیازچه: ۶ عدد
- تخم مرغ: ۴ عدد
- برنج پخته: ۲ پیمانه
- سیب زمینی: ۱ عدد
- زعفران: ۱ ق غذا خوری
- پودر سوخاری: ۱ ق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- زردچوبه و پودر: سیر به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی را در قابلمه ای کوچکنیم پز می کنیم.
برنج پخته شده را با چرخ گوشت یا غذاساز و یا با گوشتکوب له می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم.
پیازچه ها را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قار می دهیم تا آب آن خارج شود سپس روی تخته آشپزخانه ریز
خرد می کنیم و به برنج اضافه می کنیم و بعد تخم مرغ ها را اضافه می کنیم.
زعفران، فلفل، نمک، زردچوبه، پودر سیر و پودر سوخاری را نیز روی مواد می ریزیم و همگی مواد را با هم زیر و رو می کنیم.
به سیب زمینی با چاقو برشی می زنیم و اگر نیم پز شده بود شعله را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا سیب زمینی خنک شود.
پوست آن را می گیریم و رنده ریز می کنیم و به مواد اضافه می کنیم.اگر تمایل داشته باشید می توانید زرشک،جعفری و
گشنیز خرد شده نیز در این مرحله به مایه کوکو اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط می کنیم تا مایه کوکو یکدست و کمی سفتی داشته باشیم.
در تابه ای روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا روغن کم کم داغ شود،سپس به اندازه فلافل از مایه کوکو بر می
داریم و با دو کف دست دایره ای درست می کنیم(هر مدلی که تمایل ذارید به کوکو ها فرم دهید) و در روغن می اندازیم.
اگر مشاهده کردید که کوکو در حال باز شدن است ۱ عدد تخم مرغ را بشکنید و سفیده آن را در کاسه ای بریزید و کنار
دستتان قرار دهید و قبل از برداشتن مایه ابتدا دست خود را در آن بزنید و سپس از مایه بردارید و فرم دهید.
اینکار باعث می شود کوکوهای شما یکدست و سالم سرخ شوند. در ادامه هر دو سمت کوکو ها را سرخ می کنیم و روی
دستمال کاغذی قرار می دهیم تا روغن اضافه آن را جذب کند. کوکوهای برنج را در دیس بکشید و با نان سرو کنید.
بخوانید: کوکو کدو و گوجه؛ غذایی آسان و ارزان با عطر و طعمی کم نظیر