چندین غذای خوشمزه و مفید برای تعطیلات
در حالی که بسیاری از مردم مشتاقانه منتظر درست کردن کلوچه های معروف مادربزرگ خود یا سرو کردن میز دسر در جشن تعطیلات شرکت هستند، فرهنگ رژیم غذایی ما را تشویق می کند که به چیزهایی غیر از جنبه جشن غذا فکر کنیم: به ما یاد داده اند که زیاد زیاده روی نکنیم، وگرنه برای یافتن راه های موثر برای از بین بردن تمام کالری هایی که مصرف کرده ایم.
به گزارش وقت صبح، غذاهای تعطیلات، از پوره سیب زمینی گرفته تا پای، لذت بخش در نظر گرفته می شوند – اما فوایدی نیز برای سلامتی دارند. در اینجا چیزی است که کارشناسان می خواهند شما بدانید.
تعطیلات زمانی برای جشن گرفتن با خانواده و دوستان است. بعد غذا هست چه پای کدو تنبل یا پوست نعناع مورد علاقه شما باشد، غذاهای زیادی وجود دارد که ممکن است در طول سال نتوانید از آنها لذت ببرید، و این موارد را در فصل خاص می کند.
در حالی که بسیاری از مردم مشتاقانه منتظر درست کردن کلوچه های معروف مادربزرگ خود یا ترول کردن میز دسر در جشن تعطیلات شرکت هستند، فرهنگ رژیم غذایی ما را تشویق می کند که به چیزهایی غیر از جنبه جشن غذا فکر کنیم: به ما یاد داده اند که زیاد زیاده روی نکنیم، وگرنه برای یافتن راه های موثر برای از بین بردن تمام کالری هایی که مصرف کرده ایم.
به ندرت به ما آموزش داده می شود که همه غذاها می توانند در یک سبک زندگی سالم قرار گیرند – و حتی مواردی که فرهنگ رژیم غذایی آنها را ناسالم می داند ممکن است فوایدی برای سلامتی داشته باشد.
بهجای در نظر گرفتن تمام روشهایی که خوراکیهای مورد علاقهتان در فصل زمستان به بدن یا سلامتی شما آسیب میزند (که اگر رژیم غذایی سالمی میخورید و به طور منظم حرکت میکنید، نباید اتفاق بیفتد)، در اینجا چند غذای اصلی محبوب تعطیلات و فواید شگفتانگیز آن آورده شده است. آنها می توانند تحویل دهند.
کیک کدو
ممکن است پای کدو تنبل را صرفاً برای داشتن حال و هوای دلپذیر میخورید، اما مارلین پرز، متخصص تغذیه به Yahoo Life میگوید که کدو تنبل به خودی خود یک «نیروگاه تغذیهای» است که حاوی پتاسیم برای سلامت قلب، ویتامین C بهعنوان تقویتکننده ایمنی، فیبر برای کمک به هضم غذا و آنتیاکسیدان است. تندرستی.
به علاوه، به گفته ماریسا مشولام، یک متخصص تغذیه در نیویورک، “یکی از مزایای اصلی کدو تنبل برای سلامتی محتوای بتاکاروتن آن است.” و رنگدانه قرمز-نارنجی – که به کدو تنبل رنگ متمایز می دهد – در بدن ما به ویتامین A تبدیل می شود.
او توضیح می دهد: «فقط یک فنجان کدو تنبل پخته تقریباً ۲۵۰ درصد از مقدار توصیه شده ویتامین A در رژیم غذایی را دارد. ویتامین A به عنوان یک آنتی اکسیدان در بدن ما عمل می کند و سلول های ما را سالم نگه می دارد، سیستم ایمنی بدن ما را قوی می کند و بینایی ما را تقویت می کند.
پوره سیب زمینی
بله، پوره سیب زمینی اغلب به دلیل پر شدن با کره و خامه معروف است که می تواند محتوای چربی اشباع شده آنها را افزایش دهد. اما سیب زمینی یکی از کم ارزش ترین – و اغلب بدخیم ترین – غذاهای موجود است.
مشولام میگوید: «ما باید سیبزمینی سفید را احیا کنیم – مواد مغذی زیادی در آنجا وجود دارد. سیب زمینی سفید منبع عالی پتاسیم و ویتامین C است.
او پیشنهاد میکند برای تقویت پروتئین، ماست یونانی را در حین له کردن اضافه کنید، یا حتی یک لایه در گل کلم برنجی منجمد برای تقویت فیبر/آنتیاکسیدان اضافه کنید.
پرز اضافه می کند که سیب زمینی همچنین حاوی آهن، کولین مغذی برای حرکت عضلات و عملکرد مغز، و فولات (ویتامین B9) برای پیشگیری از سرطان است.
مشولام همچنین می گوید که باقیمانده پوره سیب زمینی حتی برای شما بهتر است: سیب زمینی پخته شده و سپس سرد شده در چیزی به نام “نشاسته مقاوم” تجمع می یابد که به کاهش قند خون شما کمک می کند و روده ای سالم می سازد.
نعناع تند
به گفته پرز، نعناع فلفلی “به عنوان یک ضد التهاب و آنتی اکسیدان عمل می کند، باعث تسکین درد، بهبود تمرکز، داشتن اثرات ضد باکتریایی، ارتقای سلامت دندان و کاهش استرس و اضطراب می شود.”
مشولام می گوید عصاره گیاهی که به نیش آب نبات ها می زند ممکن است به آرام شدن شکم شما نیز کمک کند و می تواند ناراحتی معده مانند حالت تهوع یا درد را تسکین دهد. او همچنین خوردن چای نعناع را بعد از غذای تعطیلات توصیه می کند.
شکلات
اگر شکلات در طول تعطیلات مسکن اصلی شماست، ممکن است خوشحال شوید که بدانید یک دلیل بیولوژیکی برای آن وجود دارد. کاکائو [که به دانههای خام و تصفیهنشده اشاره دارد، برخلاف کاکائو، که دانهای پس از برشته شدن است] به طور طبیعی سرشار از منیزیم است، که ماده معدنی ضد استرس و خنککننده ما است که در بیش از ۳۰۰ فرآیند دخیل است. مشولام می گوید در بدن ما. کاکائو همچنین دارای آنتی اکسیدان بسیار بالایی است که به سلامت سلول های ما و مبارزه با بیماری های مزمن کمک می کند.
هر چه درصد کاکائو در شکلات بیشتر باشد، غنی از مواد مغذی بیشتری است، به همین دلیل است که شکلات تلخ نسبت به شیر فواید بیشتری دارد. پرز می گوید که شکلات پر کاکائو “ممکن است فواید قلبی عروقی داشته باشد و فلاونوئیدهای کاکائو ممکن است عملکرد مغز را تقویت کند.”
نان زنجفیل
این بو و طعم نمادین شیرینی زنجبیلی از ترکیب ادویه های مختلف از جمله زنجبیل، دارچین و میخک می آید. مشولام می گوید و هر ادویه دارای فواید سلامتی است.
او توضیح می دهد: “زنجبیل بسیار ضد التهاب است و می تواند به بهبود هضم غذا کمک کند.” «میخک یک مشت آنتی اکسیدانی دارد. دارچین به مدیریت قند خون کمک می کند و ممکن است حساسیت به انسولین را بهبود بخشد.
جوز هندی، که در شیرینی زنجبیلی نیز رایج است، دارای خواص ضد التهابی است – و حتی ممکن است میل جنسی را تقویت کند.
خط پایین تعطیلات
در حالی که غذاهای رایج تعطیلات قطعاً فوایدی برای سلامتی دارند، یک کارشناس تغذیه میگوید که تعطیلات «خیلی بیشتر از غذا» است و «ما میتوانیم مناطق بسیار بیشتری از تغذیه را در حوالی تعطیلات پیدا کنیم، حتی وقتی که خوردن مجدد از نظر جسمی مغذی ترین غذا نیست.
این شامل رفتن به مهمانیهای تعطیلات و گذراندن وقت با دوستان و خانواده، و همچنین انجام سنتهایی است که شما را به عزیزان نزدیکتر میکند – تغذیه اجتماعی و عاطفی در طول مسیر برای شما فراهم میکند. مشولام میگوید: «حتی اگر یک وعده غذایی از نظر جسمی مغذی کمتری داشته باشد، میتوانید به روشی متفاوت از آن تغذیه کنید.
منبع: اندیشه معاصر