کوکو باقالی زرد؛ غذایی به صرفه و اقتصادی با مزه ای فراموش نشدنی
کوکو باقالی زرد یکی از کوکوهای خوشمزه و پرخاصیت است که در عین ارزانی بسیار خوشمزه است.
وقت صبح- کوکو باقالی زرد یک غذای بسیار لذیذ و اقتصادی است که برای گیاهخواران وعده ای بسیار مناسب است.
مواد لازم:
- باقلا زرد: 250 گرم
- تخم مرغ: ۶ عدد
- زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری
- آرد نخودچی: ۱ قاشق سوپ خوری
- پیاز داغ: یک چهارم پیمانه (۱۵ گرم)
- سیر: کوبیده شده ۲ حبه
- شوید: خرد شده ۷۵ گرم
- تره: خرد شده ۷۵ گرم
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
- روغن مایع: به مقدار لازم
طرز تهیه:
باقلا ها را در قابلمه آب جوش بریزید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند تا بپزد. پس از پخت، در آبکش بریزید.
تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته، زردچوبه، آرد نخودچی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.
باقلا، پیاز داغ، سیر و سبزی را به مخلوط تخممرغ افزوده و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید.
در تابهای مناسب، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.
زمانی که روغن کاملاً داغ شد، تمام کوکو را در آن ریخته و با پشت قاشق، مایه را به طور یکنواخت در تابه پهن کنید.
در تابه را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۴۰ تا ۴۵ بپزد، یک طرف کوکو که سرخ شد، برگردانید و طرف دیگر را سرخ کنید.