کوکو باقالی زرد؛ غذایی به صرفه و اقتصادی با مزه ای فراموش نشدنی

کوکو باقالی زرد یکی از کوکوهای خوشمزه و پرخاصیت است که در عین ارزانی بسیار خوشمزه است.

کوکو باقالی زرد؛ غذایی به صرفه و اقتصادی با مزه ای فراموش نشدنی
کد خبر : ۲۲۰۹۰۶
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح- کوکو باقالی زرد یک غذای بسیار لذیذ و اقتصادی است که برای گیاهخواران وعده ای بسیار مناسب است.

مواد لازم:

  • باقلا زرد: 250 گرم
  • تخم مرغ: ۶ عدد
  • زردچوبه: ۱ قاشق چای‌ خوری
  • آرد نخودچی: ۱ قاشق سوپ خوری
  • پیاز داغ: یک چهارم پیمانه (۱۵ گرم)
  • سیر: کوبیده شده  ۲ حبه
  • شوید: خرد شده ۷۵ گرم
  • تره:  خرد شده ۷۵ گرم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • روغن مایع: به مقدار لازم

طرز تهیه:

باقلا ها را در قابلمه آب جوش بریزید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند تا بپزد. پس از پخت، در آبکش بریزید.

تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته، زردچوبه، آرد نخودچی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.

باقلا، پیاز داغ، سیر و سبزی را به مخلوط تخم‌مرغ افزوده و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید.

در تابه‌ای مناسب، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.

زمانی که روغن کاملاً داغ شد، تمام کوکو را در آن ریخته و با پشت قاشق، مایه را به طور یکنواخت در تابه پهن کنید.

در تابه را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۴۰ تا ۴۵ بپزد، یک طرف کوکو که سرخ شد، برگردانید و طرف دیگر را سرخ کنید.

۳
ارسال نظر