کوکو تره و سیب زمینی؛ یک غذای اقتصادی در عین سادگی و خوشمزگی

کوکو تره و سیب زمینی یک غذای فوق العاده لذیذ است که در زمان کوتاهی درست می شود.

کوکو تره و سیب زمینی؛ یک غذای اقتصادی در عین سادگی و خوشمزگی
کد خبر : ۲۲۰۴۳۹
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح- کوکو تره و سیب زمینی یک غذای بسیار اقتصادی و به صرفه است که می تواند وعده مناسبی برای شام باشد.

مواد لازم:

  • تره: ۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • آرد سوخاری: ۴ قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی: 2 عدد
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه: مقدار لازم
  • بکینگ پودر: نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

تره ها را بعد از پاک کردن و شستن ریز خرد کنید.

سیب زمینی ها را رنده ریز کنید و آب آنها را بگیرید.

تخم مرغ ها را درون کاسه شکسته و خوب به هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم ترکیب شوند و کف ریزی روی کاسه حاصل شود.

حالا نوبت آن است که بکینگ پودر و آرد سوخاری را به تخم مرغ ها اضافه کنید.

ابتدا زردچوبه را اضافه کنید و مواد را به خوبی به هم بزنید و سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و مواد را به هم بزنید تا مطمئن شوید که ترکیب یکدستی حاصل شده است.

تابه را روی اجاق گذاشته و روغن درون آن بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود.

در این مرحله مواد کوکو را درون تابه بریزید و در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم کوکوی شما بپزد.

بعد از پختن طرف اول کوکو تره فرنگی آن را برش دهید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر هم بپزد.

حالا کوکو را برگردانید و اجازه دهید تا طرف دیگر هم پخته شود.

۴
ارسال نظر