کوکو تره و سیب زمینی؛ یک غذای اقتصادی در عین سادگی و خوشمزگی
کوکو تره و سیب زمینی یک غذای فوق العاده لذیذ است که در زمان کوتاهی درست می شود.
وقت صبح- کوکو تره و سیب زمینی یک غذای بسیار اقتصادی و به صرفه است که می تواند وعده مناسبی برای شام باشد.
مواد لازم:
- تره: ۳۰۰ گرم
- تخم مرغ: ۴ عدد
- آرد سوخاری: ۴ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: 2 عدد
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه: مقدار لازم
- بکینگ پودر: نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
تره ها را بعد از پاک کردن و شستن ریز خرد کنید.
سیب زمینی ها را رنده ریز کنید و آب آنها را بگیرید.
تخم مرغ ها را درون کاسه شکسته و خوب به هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم ترکیب شوند و کف ریزی روی کاسه حاصل شود.
حالا نوبت آن است که بکینگ پودر و آرد سوخاری را به تخم مرغ ها اضافه کنید.
ابتدا زردچوبه را اضافه کنید و مواد را به خوبی به هم بزنید و سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و مواد را به هم بزنید تا مطمئن شوید که ترکیب یکدستی حاصل شده است.
تابه را روی اجاق گذاشته و روغن درون آن بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود.
در این مرحله مواد کوکو را درون تابه بریزید و در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم کوکوی شما بپزد.
بعد از پختن طرف اول کوکو تره فرنگی آن را برش دهید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر هم بپزد.
حالا کوکو را برگردانید و اجازه دهید تا طرف دیگر هم پخته شود.