کوکو گل کلم؛ غذایی اقتصادی و آسان در عین خوشمزگی

کوکو گل کلم غذایی بسیار آسان و لذیذ است که با یک بار امتحان کردن مشتری آن می شوید.

کوکو گل کلم؛ غذایی اقتصادی و آسان در عین خوشمزگی
کد خبر : ۲۲۰۰۴۳
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح- کوکوی گل کلم غذایی بسیار اقتصادی و لذیذ است که طعمی فوق العاده دارد و می تواند برای وعده شام مناسب باشد.

مواد لازم:

گل کلم: ۱ عدد متوسط

تخم مرغ: ۱ عدد

پیاز: ۱ عدد

آرد: نصف پیمانه

آرد سوخاری: ۱ لیوان

جعفری: به مقدار لازم

ادویه کاری و فلفل سیاه: به مقدار کافی

نمک و پولبیبر: به مقدار کافی

طرز تهیه:

گل کلم را خرد کرده و درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم.

 قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم گل کلم درون آب جوش بماند تا کاملا آب پز و نرم شود.

آنرا درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود.

درون یک کاسه مناسب ریخته و با پشت چنگال به خوبی فشار می دهیم تا له شود.

حالا تخم مرغ را به کاسه می افزاییم.

پیاز را رنده کرده و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی پیاز گرفته شود و باعث شل شدن بافت کوکو نشود.

پیاز رنده شده را به همراه آرد و آرد سوخاری به کاسه اضافه می کنیم.

 جعفری را به صورت ریز خرد کرده و به همراه مقداری ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و پولبیبر به کاسه اضافه کرده، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.

کاسه را درون یخچال گذاشته و اجازه می دهیم مایه کوکو به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند تا مزه ها ترکیب شوند.

پس از گذشت این زمان یک تابه نچسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن سرخ کردنی به آن می افزاییم.

حالا اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود.

سپس از مایه کوکو به اندازه یک نارنگی جدا کرده و در دست به فرم دلخواه شکل می دهیم.

 کوکوها را درون تابه می چینیم و دو طرف شان را کاملا سرخ می کنیم.

۶
ارسال نظر