کوکو گل کلم؛ غذایی اقتصادی و آسان در عین خوشمزگی
کوکو گل کلم غذایی بسیار آسان و لذیذ است که با یک بار امتحان کردن مشتری آن می شوید.
وقت صبح- کوکوی گل کلم غذایی بسیار اقتصادی و لذیذ است که طعمی فوق العاده دارد و می تواند برای وعده شام مناسب باشد.
مواد لازم:
گل کلم: ۱ عدد متوسط
تخم مرغ: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
آرد: نصف پیمانه
آرد سوخاری: ۱ لیوان
جعفری: به مقدار لازم
ادویه کاری و فلفل سیاه: به مقدار کافی
نمک و پولبیبر: به مقدار کافی
طرز تهیه:
گل کلم را خرد کرده و درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم.
قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم گل کلم درون آب جوش بماند تا کاملا آب پز و نرم شود.
آنرا درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود.
درون یک کاسه مناسب ریخته و با پشت چنگال به خوبی فشار می دهیم تا له شود.
حالا تخم مرغ را به کاسه می افزاییم.
پیاز را رنده کرده و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی پیاز گرفته شود و باعث شل شدن بافت کوکو نشود.
پیاز رنده شده را به همراه آرد و آرد سوخاری به کاسه اضافه می کنیم.
جعفری را به صورت ریز خرد کرده و به همراه مقداری ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و پولبیبر به کاسه اضافه کرده، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.
کاسه را درون یخچال گذاشته و اجازه می دهیم مایه کوکو به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند تا مزه ها ترکیب شوند.
پس از گذشت این زمان یک تابه نچسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن سرخ کردنی به آن می افزاییم.
حالا اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود.
سپس از مایه کوکو به اندازه یک نارنگی جدا کرده و در دست به فرم دلخواه شکل می دهیم.
کوکوها را درون تابه می چینیم و دو طرف شان را کاملا سرخ می کنیم.