سیب زمینی پیاز داغ به سبک امروزی؛ غذایی لذیذ و به صرفه برای وعده شام

سیب زمینی پیاز داغ یک غذای ساده و ارزان است که هم خیلی ارزان است، هم خیلی سریع آماده می شود.

سیب زمینی پیاز داغ به سبک امروزی؛ غذایی لذیذ و به صرفه برای وعده شام
کد خبر : ۲۱۹۷۹۸
لینک کوتاه کپی شد
1

وقت صبح- سیب زمینی پیاز داغ یک غذای بسیار آسان و ارزان است که برای درست کردنش به مواد غ ذایی زیادی احتیاج ندارید.

مواد لازم:

  • سیب زمینی: ۱ کیلو گرم
  • پیاز درشت: ۲ عدد
  • کره: ۲۰ گرم
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار کافی
  • پودر تخم گشنیز، پودر پاپریکا و پودر سیر: به مقدار کافی

طرز تهیه:

سیب زمینی را می شوییم و درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم.
سپس تا اندازه ای که روی سیب زمینی ها را بگیرد آب اضافه می کنیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

به مدت ۴۵ دقیقه سیب زمینی ها درون آب جوش بمانند تا پخته و نرم شوند.

 سیب زمینی ها را از قابلمه خارج می کنیم، سپس پوست اضافی آن ها را جدا می کنیم.

سیب-زمینی-پیاز-داغ

 سیب زمینی ها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با گوشت کوب می کوبیم تا له و پوره شوند.

در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

یک تابه مناسب انتخاب می کنیم.

حالا مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم، سپس بلافاصله پیاز های خرد شده را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.

در ادامه پودر تخم گشنیز، پودر پاپریکا، پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.

در این مرحله به تفت دادن پیاز ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها آزاد شود، سپس بوی خامی ادویه ها کاملا از بین برود.

در ادامه پوره سیب زمینی را کم کم درون تابه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا پوره سیب زمینی باز شود.

 

در نهایت زمانی که تمام پوره سیب زمینی را به تابه اضافه کردیم، کره را اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا کره ذوب شود.

در آخر دو پیازه را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با گوجه فرنگی و خیارشور سرو می کنیم. نوش جان.

۱۰
ارسال نظر
  • محمدعلی

    دوپیازه خیلی ساده است فقط پیاز داغ زرچوبه فراوان نمک ، فلفل بدلخواه است ادویه دیگری نمی‌خواهد اما کمی نعنا خشک مصلح خوبی است با همین سادگی خیلی خوشمزه است اصل آن به آذربایجان برمی‌گردد در شیراز هم با اسم دوپیازه آلو معروف است