کوکو بادمجان و پیازچه؛ غذایی اقتصادی و لذیذ که رقیب ندارد!

کوکو بادمجان و پیازچه یک غذای اقتصادی و لذیذ است که با یک بار امتحان کردن مشتری پر و پا قرص آن می شوید.

کوکو بادمجان و پیازچه؛ غذایی اقتصادی و لذیذ که رقیب ندارد!
کد خبر : ۲۱۹۷۲۳
لینک کوتاه کپی شد
1

وقت صبح- کوکو بادمجان و پیازچه یک غذای فوق العاده خوشمزه است که می تواند یک شام فوق العاده سبک و گیاهی برای شما و خانواده تان باشد.

مواد لازم:

  • بادمجان: متوسط ۴ عدد
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • پیاز بزرگ: ۱ عدد
  • سیر: ۱ حبه
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
  • پیازچه خرد شده: 100 گرم

طرز تهیه:

بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت آبپز بپزید.

 سیر و پیاز را رنده کنید و پس از اینکه با فشار دست آبشان را گرفتید به کاسه حاوی بادمجان اضافه کنید.

مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد اضافه کنید و آنها را با گوشتکوب به خوبی بکوبید تا بادمجان ها کاملا له شوند. در صورت تمایل می توانید بادمجان ها را هم مانند سیر و پیاز رنده کنید.

کوکو-پیازچه-وقت-صبح

پیازچه های خرد شده را هم به مواد اضافه کنید.

در مرحله بعدی تخم مرغ ها را در یک ظرف جداگانه بشکنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

سپس به کاسه حاوی بادمجان اضافه کنید.

مواد را خوب مخلوط کنید تا مایه کوکو کاملا یکدست و منسجم شود.

کوکو-پیازچه1

 یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید ، پس از اینکه روغن داغ شد مایه کوکو را داخل تابه بریزید.

با پشت قاشق مایه کوکو را صاف کنید و اجازه دهید یک سمت آن به طور کامل سرخ شود.

پس از اینکه قسمت زیرین کوکو سرخ شد آنرا برگردانید تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.

۱۲
ارسال نظر
  • A

    که به این شیوه خوب قشنگ به ماهی تابه بچسبد و خیت شویم