کوکو پیاز، غذایی اقتصادی و آسان که از خوردنش سیر نمی شوید!
کوکو پیاز از کوکوهای بسیار خوشمزه و فاقد گوشت است و طعمی بینظیر دارد.
وقت صبح- کوکو پیاز به دلیل داشتن پیاز از خواص خوب پیاز بهرمند است و طعم و عطری بینظیر دارد.
مواد لازم:
- پیاز: ۳ عدد
- تخم مرغ: ۲ عدد
- آرد: ۳ ق غذا خوری
- جعفری ساطوری شده: ۲ ق غذا خوری
- گردو خرد شده: ۱/۲ پیمانه
- زعفران دم کرده: غلیظ به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز ها را پوست بگیرید و با رنده ریز یا درشت بنا به سلیقه خود رنده بزنید و یکم آب اضافی آن را بگیرید تا باعث شل شدن کوکو نشود.
جعفری را بشورید و ساطوری ریز خرد کنید.
در ادامه داخل یک کاسه پیاز های رنده شده را به همراه ادویه ها و گردو نگینی شده و جعفری ساطوری شده و زعفران بریزید و هم بزنید.
در ادامه آرد سفید و تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی یکدست شود.
حالا داخل تابه مقداری روغن ریخته و شما برای سرخ کردن کوکوی پیاز می توانید به دو روش عمل کنید با کل مواد کوکو را داخل تابه ریخته و درب تابه را برای چند دقیقه بگذارید تا خودش را بگیرد.
سپس برگردانید مانند پیتزا بعد طرف دیگر را نیز سرخ کنید و در انتها به برش های مساوی تقسیم کنید و یا می توانید با قاشق از مواد کوکو بردارید و به صورت قطعات کوچیک تر داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود.
در انتها روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس به همراه نان و خیار شور گوجه سرو کنید.
بیشتر بخوانید: کوکو بادمجان و پیازچه؛ غذایی اقتصادی و لذیذ که رقیب ندارد!
با این قیمت زعفران و گردو غذای گرونیه