روش تهیه مشته بادمجان غذای اصیل و خوشمزه شیرازی + فیلم
در ویدو زیر به شما طرز تهیه مشته بادمجان شیرازی را آموزش می دهیم.
به گزارش وقت صبح، یکی از غذاهای سنتی ایرانی مشته بادمجان است. مشته بادمجان غذای اصیل شیرازی است. این غذا بسیار خوشمزه و لذیذ است. غذای مشته بادمجان بسیار پرطرفدار است.برای طرز تهیه مشته بادمجان شیرازی همراه ما باشید.
مواد لازم برای مشته بادمجان
بادمجان متوسط ۳ عدد
گوجه ۳ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
آرد نخودچی یا سوخاری ۲ ق غ
نمک به مقدار لازم
زردچوبه ۱ ق غ
پاپریکا و فلفل سیاه ۱ ق چ
رب گوجه ۱ ق غ
طرز تهیه مشته بادمجان
ابتدا بادمجانها رو پوست بگیرید و نمک بزنید و حدودا یک ساعت بذارید تا سیاهی و تلخی ش گرفته بشه.تو این فاصله گوشت چرخ کرده رو به همراه یک پیاز رنده شده و آرد و ادویه جات با هم خوب ورز بدین و به شکل قلقلی در بیارید.
بادمجون و قلقلی ها رو سرخ کنید و در آخر پیاز داغ بگیرید.روی پیازداغ رو گوجه حلقه شده ،بادمجون های سرخ شده بچینید و در نهایت گوشت قلقلی رو روی بادمجانها بریزید و در آخر یه قاشق رب گوجه که با یک لیوان آب جوش حل شده روی مواد بریزید و حدود نیم ساعت زمان بدین تا با شعله کم با هم خوب بپزن تا به روغن بیفته.این غذا رو میتونید با نون یا برنج سرو کنید.