خوراک راگو؛ یکی از خوشمره ترین غذاهای بین المللی

خوراک راگو یک غذای بسیار لذیذ است که بخاطر استفاده از سبزیجات متنوع بسیار پر خاصیت است.

خوراک راگو؛ یکی از خوشمره ترین غذاهای بین المللی
کد خبر : ۲۱۹۴۰۶
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح- خوراک راگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود

مواد لازم:

لوبیا سبز: ۴۰۰ گرم

سیب زمینی: ۱ عدد

هویج: ۲ عدد

پیاز: ۱ عدد بزرگ

گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار کافی

روغن و دارچین: به مقدار کافی

طرز تهیه:

گوشت را به صورت قورمه ای خرد می کنیم و می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود.

 

 هویج‌ها را پوست گرفته و به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

قابلمه را روی حرارت قرار داده و پیاز را چند دقیقه تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس گوشت خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد.

رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و تفت دادن را ادامه می دهیم تا رب گوجه فرنگی به طور کامل سرخ شود.

هویج خرد شده را به قابلمه می افزاییم و آنرا نیز به همراه دیگر مواد چند دقیقه تفت می دهیم، سپس ۲ لیوان آب جوش به قابلمه افزوده و درب آنرا می گذاریم تا گوشت و هویج نیم‌پز شوند.

در همین حین لوبیا سبز را می شوییم و به اندازه بند انگشت خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه لوبیا سبز را اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم تا سرخ شود.

حالا سیب زمینی را پوست می گیریم و به صورت حبه ای خرد می کنیم، سپس با آب سرد می شوییم. پس از اینکه گوشت نیم‌پز شد، لوبیا سبز و سیب زمینی را به قابلمه اضافه می کنیم.

در این مرحله مقداری نمک و دارچین اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خوراک جا بیفتد. پس از اینکه خوراک به روغن افتاد، آب لیمو ترش را اضافه کرده و اجازه می دهیم ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند، سپس سرو می کنیم.

۰
ارسال نظر