پاستا سبزیجات ایتالیایی؛ غذای فرنگی و لذیذ برای گیاهخواران
پاستا سبزیجات ایتالیایی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایتالیایی می باشد و به دلیل اینکه در پخت آن به جای گوشت و خامه و سس از سبزیجات تازه استفاده می شود طعمی عالی دارد.
وقت صبح- پاستا سبزیجات بسیار خوشمزه است و خوردن آن خالی از لطف نیست و طعمی بسیار لذیذ دارد.
مواد لازم:
- پاستا: دوم سوم بسته 500 گرمی
- پیاز: 1 عدد
- قارچ: 300 گرم
- فلفل دلمه ای رنگی: 1 عدد
- هویج: 1 عدد
- ادویه ها شامل نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پاپریکا و پولبیبر: به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی: 2 عدد
- سیر: 1 حبه
- لیمو ترش: 1 عدد
- آب: 1 استکان
طرز تهیه:
پیاز، فلفل دلمه ای و هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم. قارچ را هم به صورت ورقه ای برش می زنیم.
گوجه ها را هم به همراه سیر داخل میکسر یا خرد کن دستی می ریزیم و پوره می کنیم و کنار می گذاریم.
سپس در یک تابه پیاز را با مقداری روغن تفت می دهیم و بعد به ترتیب قارچ، فلفل دلمه ای و هویج را اضافه کرده و هر کدام را دو تا سه دقیقه تفت می دهیم تا سبک شوند.
سپس ادویه های لازم را اضافه می کنیم و کمی تفت شون می دهیم تا عطرشون آزاد شود.
بعد در یک تابه کوچک رب را با مقداری روغن تفت می دهیم تا رنگ رب باز شود سپس پوره گوجه و سیر را به همراه یک استکان آب و آبلیموی تازه به مواد مون اضافه می کنیم و آن را به مواد آماده شده مرحله 2 اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا به مدت 10 دقیقه بپزد و مایه مون جا بیفتد.
در این فاصله پاستامونو به مدت یک ربع تو مخلوط آب و روغن و نمک می جوشانیم. وقتی که کاملا پخت و نرم شد آبکش می کنیم و صبر می کنیم تا آبش بریزد.
سپس پاستای آماده شده را به موادمون اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن از روی حرارت برمی داریم و داخل ظرف سرو می ریزیم و با کلم بروکلی و گوجه گیلاسی تزیین می کنیم.
در صورت تمایل در انتها برای اینکه پاستامون عطر و طعم بهتری داشته باشد روش ادویه ایتالیایی یا جعفری تازه می ریزیم و بعد سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این پاستای خوشمزه و ایتالیایی لذت ببرید.