سوپ ماهی؛ غذایی فوق العاده لذیذ برای عاشقان غذاهای دریایی
سوپ ماهی در اصل یک غذای ترکیه ای است که طعمی فوق العاده لذیذ دارد و مناسب افرادی است که عاشق غذاهای دریایی هستند .
وقت صبح- این سوپ ماهی یک نوع سوپ ترکیهای بسیار ساده است و در تهیه آن به جای آب ماهی، میتوانید از آب نیز استفاده کنید.
مواد لازم:
- آب ماهی: ۶ پیمانه
- فیله ماهی: ۱۰۰ گرم
- زرده تخم مرغ: ۳ عدد
- آرد: ۱/۲ پیمانه
- لیمو: ۱ عدد
- نمک و روغن: به میزان لازم
دستور تهیه:
فیله ماهی را نمک بپاشید و نیم ساعت در آبکش بگذارید، سپس با آب سرد شسته و به صورت نگینی خرد کنید.
چند قاشق روغن در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم داغ کنید.
سپس آرد را به مدت ۳-۲ دقیقه در آن تفت دهید.
فیله ماهی را اضافه کرده و ۴-۳ دقیقه با آرد تفت دهید.
آب ماهی را کم کم اضافه کرده و خیلی سریع هم بزنید.
فرصت دهید تا ترکیب حاصل به جوش آید و سپس ۱۵-۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد و غلیظ شود.
آب لیمو را گرفته و با زردههای تخم مرغ و کمی آب در یک کاسه ریخته و با چنگال بزنید، سپس کم کم در قابلمه سوپ ریخته و سریع هم بزنید.