خورش آلوچه؛ غذای اصیل کرمانی که عطری بی‌نظیر دارد!

خورش آلوچه یکی از خورشت های سنتی استان کرمان است که طعمی بی‌نظیر دارد.

خورش آلوچه؛ غذای اصیل کرمانی که عطری بی‌نظیر دارد!
کد خبر : ۲۱۸۳۴۸
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح- خورش آلوچه غذایی بسیار خوش عطر و طعم است که بخاطر استفاده از سبزی معطر عطری فوق العاده  دارد.

مواد لازم:

  • گوشت: ۴۰۰ گرم
  • لوبیاچیتی: ۱۰۰ گرم
  • رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق سوپخوری
  • سبزی خشک (جعفری و گشنیز): ۳۰۰ گرم
  • پیاز سرخ‌شده: نصف پیمانه
  • آلوچه‌خشک: ۱۰۰ گرم
  • آبلیمو: دو قاشق سوپخوری
  • روغن: نصف پیمانه
  • ادویه، زردچوبه، فلفل و دارچین: به میزان لازم

طرز تهیه:

گوشت را با پیاز تفت می‌دهیم و لوبیای خیس‌شده را با مقداری آب‌جوش به گوشت اضافه می‌کنیم.

نمک و تمام ادویه‌ها را افزوده و می‌گذاریم با حرارت ملایم پخته شود.

پس از پخته شدن گوشت و لوبیا، سبزی خشک، آلوچه، آبلیمو و رب را می‌افزاییم.

پس از نیم ساعت جوشیدن، خورش آماده است.

۰
ارسال نظر